casa per le vacanze Krnica In affitto Croazia | Vakantiehuis**** in Krnica max. 3 Persons

Vakantiehuis**** in Krnica max. 3 Persons 

ID: BN958569/891911
#CasaPerLeVacanze #InAffitto #Krnica #IstarskaŽupanija #OpćinaMarčana #Croazia
casa per le vacanze Krnica In affitto Croazia
casa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croaziacasa per le vacanze Krnica In affitto Croazia
Contatta il proprietario

 
 
  
 Tutte le offerte del fornitore immobiliare
Camere
Camera da letto1
extra
Terrazzayes,terrazza
strutture
yes,accesso alla spiaggia Accesso alla spiaggia
yes,Aria condizionata Aria condizionata
Descrizione
Ons vakantiehuis is gelegen in Krnica, een klein dorpje aan de oostkust van Istrië, 22 km van Pula. Het is gelegen op de hoogte boven de zee en omgeven door prachtige bossen, weilanden en wijngaarden. Krnica is het enige dorp in Istrië met een eigen haven. Een 2,5 km lange weg die door het dennenbos loopt, brengt u naar de haven van Krnica, waar u een vissersdorp zult zien met houten boten, netten en stenen huizen. De stranden zijn rotsachtig en er zijn kleine baaien verspreid over het hele Krnica-kanaal die het plezier van de ongerepte natuur en de kristalheldere zee bieden.

Krnica is een ideale plek voor vakantie. In het voorjaar pluk je hier wilde asperges, aromatische en geneeskrachtige kruiden, terwijl je in de herfst paddenstoelen, druiven, olijven plukt, geniet van het landschap of gewoon een wandeling maakt. Terwijl u naar de zonsopgang kijkt in de haven van Krnica, kunt u de vissersboten verwelkomen die worden omringd door zwermen meeuwen en de vers gevangen vis kopen.
posizione
#OpćinaMarčana
Romantisch; In de natuur; Aan het water
Stadscentrum, restaurant, winkel, wisselkantoor, postkantoor ligt op 200 m afstand. Strand, duikcentrum, sporthaven op 2,5 km afstand. Paardrijden, spacentrum, fitnesscentrum, tennisbaan op 8 km afstand. Luchthaven Pula op 18 km afstand.

** Other distances:
- Bar: 200 meter
- Restaurant: 200 meter
- Bakery: 200 meter
raccordi
Beschrijving interieur:
-bedlinnen, water-, gas- en elektriciteitskosten, kookgerei en bestek, schoonmaakspullen, wekelijkse verschoning van bedlinnen en eindschoonmaak bij vertrek van de gast. Het appartement is volledig uitgerust.
Er is een tweepersoonsbed en een slaapbank. er is ook een tv, airco, koffiezetapparaat. Parkeerplaats en barbecue in de tuin.

Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Horseriding
No smoking!!!
utilizzare
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Horseriding
No smoking!!!
altro

È possibile ritirare la chiave dalle 14:00 alle 22:00 del giorno di arrivo.
Il giorno della partenza la chiave deve essere restituita entro le ore 10:00.
In questa struttura è accettato solo 1 cane, senza eccezioni.

Si prega di notare che i gruppi di giovani e le feste non sono ammessi.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Annunci

load datadata load ...