Tatil evi Roses Kiralık İspanya | Vakantiehuis*** in Roses max. 6 Persons

Vakantiehuis*** in Roses max. 6 Persons 

ID: BN1176394/970189
#TatilEvi #Kiralık #Roses #Katalonya #Oberampurien #İspanya
Tatil evi Roses Kiralık İspanya
Tatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanyaTatil evi Roses Kiralık İspanya
sahibi İletişim

 
 
  
 Emlak geç Tüm teklifler
Odalar
yatak odası2
tesisler
yes,Klima Klima
Açıklama
Comfortabel en ruim appartement met een capaciteit voor maximaal 6 personen. Het heeft een eigen terras. Het is gelegen in het hart van de stad, in de directe omgeving zijn allerlei winkels en restaurants waar je kunt genieten van de lekkerste verse vis en zeevruchten van Roses. Op slechts 30 meter afstand ligt het zandstrand met een van de meest kristalheldere wateren van de hele kust van Girona. Ideaal om zowel met familie als vrienden te genieten van de vele mogelijkheden die de Costa Brava biedt.
pozisyon
#Oberampurien #Oberampurien
Aan het strand; Aan het water
In de omgeving kunt u verschillende activiteiten beoefenen zoals fiets- of wandelroutes en op slechts 1,5 km een zandstrand met een van de meest kristalheldere wateren van de Girona kust en ook de promenade met een prachtig uitzicht op de baai van Roses.
bölünme
Surface area: 89
Parçaları
De accommodatie heeft een capaciteit voor 6 personen.
Het interieur bestaat uit twee slaapkamers. Een slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden, de andere slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en in de woonkamer staat een slaapbank die kan worden uitgetrokken. Twee badkamers waarvan één met douche.
De accommodatie heeft AC, wasmachine, televisie, vaatwasser en alles om je verblijf aangenamer te maken.<br><br>Surface area: 89
diğer
Belangrijk; Na het maken van de reservering dient u ons de volgende gegevens te verstrekken; volledige naam, nummer van paspoort of ID en geboortedatum van alle huurders.
sleuteloverdracht; Tijdens de sleuteloverdracht betaalt de klant de rest van het bedrag zoals vermeld in het reserveringscontract contant en tekent de klant de bijbehorende vakantiehuurovereenkomst voor de afgesproken periode.
huurperiode; De huurperiode van de accommodatie staat vermeld in de eigen voorwaarden van het contract, de sleuteloverdracht vindt plaats tussen 16.00 en 20.00 uur vanaf de eerste dag van de overeengekomen periode. Indien het voor de klant onmogelijk is om binnen deze bovengenoemde uren te arriveren, betaalt deze klant 50 euro als extra toeslag. De eigenaar moet op de hoogte worden gebracht met informatie over de verwachte aankomsttijd, zodat werknemers hun werktijden kunnen aanpassen. Na 22.00 uur is de sleuteloverdracht niet meer mogelijk, indien de klant later arriveert, kan hij of zij de volgende dag in de ochtend terugkomen. In elk ander geval heeft de eigenaar geen verplichtingen, de huurder verliest de betaling die hij heeft gedaan bij het bevestigen van de boeking.
Vertrek is op de vastgestelde dag tot 10.00 uur, het tijdstip van vertrek dient u 24 uur van tevoren door te geven aan de eigenaar. De huurder is zelf verantwoordelijk voor het achterlaten van de sleutels in ons kantoor, hij of zij dient de accommodatie in dezelfde staat achter te laten als bij aankomst.
Borg; Bij de sleuteloverdracht ondertekent de huurder een document, dat het bedrijf het recht geeft om uw creditcard te gebruiken om een garantie te betalen. Aan het einde van het verblijf overhandigt de klant de accommodatie, meubels en faciliteiten in dezelfde staat als bij aankomst, de huurder is verantwoordelijk voor alle schade veroorzaakt tijdens het verblijf, inclusief schade veroorzaakt door een huisdier. Daarnaast komt het bedrag overeen met kosten voor schoonmaak, herstel of vervanging van de schade, deze worden in mindering gebracht op de borg.
Administratie kosten; De uitgifte van het contract is bij de prijs inbegrepen, onder vermelding van -administratiekosten- en u betaalt 6 euro per dag.
Diensten; De kosten voor faciliteiten zijn inbegrepen in de totaalprijs behalve in bijzondere gevallen, deze worden persoonlijk met de klant besproken. In de accommodaties waar gasflessen worden gebruikt, zal de klant tijdens openingstijden contact opnemen met de eigenaar als de fles leeg is, zodat er een nieuwe fles wordt geregeld.
communautaire gedragscode; De accommodaties in de gemeenschap met buren hebben hun eigen gedragsregels van de omgeving. De gemeenschappelijke voorzieningen zoals zwembad of tennisbanen zijn niet het hele jaar open, de data waarop ze gesloten of open zijn, zijn afhankelijk van het weer, aantal gasten, hygiënische omstandigheden en andere factoren. Dat is ook de reden dat de eigenaar niet verantwoordelijk is voor deze gemeentelijke voorzieningen als deze door diverse factoren niet open zijn, deze voorzieningen staan niet in zijn beheer. Hetzelfde geldt voor de klanten, zij zijn verantwoordelijk voor hun eigen veiligheid bij het gebruik van deze faciliteiten.
Beëindiging van het contract; De eigenaar kan het contract beëindigen in de volgende situaties;
1 Bij extreem veel gebruikers van een accommodatie kan de eigenaar te allen tijde vragen naar de namen en identiteitskaart
2 De overdracht of onderhuur van het geheel of een deel van het voorwerp van dit contract;
3 Meubilair verplaatsen in de woonruimte
4 Het vertonen van activiteiten die indruisen tegen de regels van de gemeenschap, de regels van de samenleving, over hygiëne en de regels van de openbare orde en activiteiten van de huurders die de rust van het complex en de buurt verstoren.
Uitzonderingen op verplichtingen; De eigenaar is niet verantwoordelijk voor de volgende situaties:
1 Elke diefstal, verlies of schade die de klanten ervaren tijdens hun verblijf in de gehuurde accommodatie, zelfs in de gevallen waarin er een gehuurde kluis in de kamer is
2 Slecht aanbod van grotere bedrijven zoals elektriciteit, gas en water
3 U meldt een defect aan elektromechanische of andere apparatuur in de accommodatie aan de eigenaar en deze neemt binnen 24 uur contact op met de technische dienst, een gebrek aan service van hun kant wordt niet door de eigenaar vergoed.
4 De werkzaamheden van de gemeente of andere instanties buiten het bedrijf van de eigenaar kunnen nabij of in hetzelfde gebouw plaatsvinden, dit kan gevolgen hebben voor de dagelijkse gang van zaken bij het verblijf van de huurders.
5 Wifi-toegang wordt geleverd door externe bedrijven en niet elk appartement van de eigenaar heeft voldoende signaal. Indien de verbinding onvoldoende is, zal de eigenaar het bedrag voor de beloofde dienst terugbetalen, met toestemming van de leverancier, zonder dat de klant de eigenaar kan aanspreken op de slechte verbinding.
In het geval dat de klant een accommodatie huurt en de beloofde accommodatie niet beschikbaar is, moet de eigenaar de klant een andere gelijkwaardige accommodatie of beter aanbieden. Indien de klant hiermee niet tevreden is, dient de eigenaar het voor zijn tussenkomst betaalde bedrag aan de klant terug te betalen.

Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Reklamlar

load datadata load ...