Tatil evi Poreč Kiralık Hırvatistan | Vakantiehuis*** in Porec max. 4 Persons

Vakantiehuis*** in Porec max. 4 Persons 

ID: BN982718/407182
#TatilEvi #Kiralık #Poreč #IstarskaŽupanija #OpćinaPoreč #Hırvatistan
Tatil evi Poreč Kiralık Hırvatistan
Tatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık HırvatistanTatil evi Poreč Kiralık Hırvatistan
sahibi İletişim

 
 
  
 Emlak geç Tüm teklifler
Odalar
yatak odası1
ekstralar
Terasyes,teras
tesisler
yes,Plaj erişim Plaj erişim
yes,Klima Klima
Açıklama
Deze villa voorzien, is gelegen in het westelijke gebied van het Istria schiereiland. Ten noorden van het gewest bevindt zich de monding van de rivier Mirna, ten zuiden grenst het gebied aan de Limi fjord. De zachte klimaat, de kartelige kust bont gemaakt door talrijke kleine eilanden en schiereilanden, de schaduw van de sparren, de schitterende stranden beschermd tegen de beproevingen van de zee door het St Nikola eiland hebben voor Poreč de omstandigheden geschepen, om zich van een kleine vissersdorpje tot een van de belangrijkste toeristische doelpunten in Kroatië ontwikkelen te kunnen. De appartementen in de villa zijn 30 minuten gaans van de kust, in onmiddelijke nabijheid van de winkels en restaurants, 20 minuten gaans van het centrum.
pozisyon
#OpćinaPoreč
Aan het water
Poreč is een antieke Romeinse stad, die later door de Byzantijnen en de Venetianen ingenomen werd. De stad was een belangrijke havenstad, en speelt ook nog tegenwoordig een grote rol in het leven van Istria. Het is zeker een bezoekje waard. Poreč is het belangrijkste toeristische doelpunt in Istria, daarom wordt het ook de “Riviér van Istria” genoemd. Naast zijn invloed op het toerisme heeft Poreč als historische stad ook zijn culturele en geestelijke rol behouden. De kleurrijke toeristische traditie, de aantrekkelijke hotels, moderne appartementencomlexen, mooie bossen en de mediterraan flora dragen ook in het ruime aanbod en de ontwikkeling bij. Dit is een echt Paradijs voor talrijke toeristen en sporters. De stad biedt een ruime keuze ook met betrekking tot de uitgaansmogelijkheden in de nacht: de verschillende disco clubs, bars, dansavonden op de terrassen van de restaurants bieden veel amusement. In ieder geval moet u in Poreč de binnenstad opzoeken, waar u belangrijke historische en culturele waarden tegenkomt, en de Euphrasian Basiliek, die onder bescherming van UNESCO staat. Hier bevinden zich archeologische vondsten, die bewijzen dat hier al in de oertijd mensen leefden. Uit de vondsten in de talrijke ontmoetingsplaatsen en kerken kunnen we een grote Romeinse invloed afleiden. De stegen van de binnenstad in Poreč behielden de geest van oudere tijden, u komt bij elke stap de monumenten van de grote culturen uit de oertijd tegen. Hier bevindt zich de Baredine kreek, waar een bijzondere plaatselijke amfibie leeft. Uit Poreč kunt u uitstapjes naar Rovinj doen, die sinds 1963 een culturele gedenkteken is, of naar de Lim fjord, de bron van natuurextremiteiten. In een boottocht kunt u ook de Brijuni archipel nationaal park bezoeken. Langere uitstapjes worden er naar de populaire toeristische doelpunten Pula en Medulin georganiseerd, en naar het unieke schiereiland, dat zich in de nabijheid van hen bevindt, en een bijzonder beschermd natuurgebied is.

** Other distances:
- Bar: 250 meter
- Theme Park: 1500 meter
- Restaurant: 1 km
- Playground: 200 meter
- City: 2 km
- Water: 2,5 km
- Water sports: 2,5 km
- Vineyard: 6 km
- See: 2,5 km
- Minigolf: 3,5 km
- ATM / cash dispenser: 2 km
- Bakery: 2 km
mesafe
Alışveriş1.750 m
Suburban trafik1 km
Havaalanı60 km
bölünme
Surface area: 36
Parçaları
Het appartement is gelegen op de begane grond, heeft een oppervlakte van 35m2, en biedt onderdak voor 3 personen. In de aparte slaapkamer bevinden zich een tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed. Er bestaat de mogelijkheid, nog een derde persoon op de canapé in de woonkamer/eetkamer onder te brengen. In de comfortabel ingerichte woonkamer bevindt zich een satelliet televisie, en verder staat ook een eetkamer ter beschikking. In de keuken zijn er alle nodige huishoudelijke middelen voorhanden, zoals fornuis, koelkast, vaatwerk en servies. De badkamer is uitgerust met douche en toilet. Het appartement is voorzien met airconditioning, en er staat ook een balkon ter beschikking. De gasten kunnen hun auto naast het huis parkeren.<br><br>Surface area: 36<br><br>Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Horseriding, Fishing, Golfplaying
kullanmak
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Horseriding, Fishing, Golfplaying
diğer
Het kleine dorpje Vrvari ligt 2 km ten noorden van Poreč. Verlaat de A9 in het dorp Bonaci en rijd in de richting van Poreč. Wanneer je Vrvari bereikt, sla je rechtsaf de Školska straat in en na 100 meter sla je linksaf de Ladonja straat in.
Jongeren worden niet geaccepteerd bij deze accommodatie.
Slechts 1 hond is toegestaan in deze accommodatie, geen uitzonderingen.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Reklamlar

load datadata load ...