Casa de férias Roses Aluguéis Espanha | Vakantiehuis*** in Roses max. 4 Persons

Vakantiehuis*** in Roses max. 4 Persons 

ID: BN1176893/971816
#CasaDeFérias #Aluguéis #Roses #Catalunha #AltEmpordà #Espanha
Casa de férias Roses Aluguéis Espanha
Casa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis EspanhaCasa de férias Roses Aluguéis Espanha
Contactar o proprietário

 
 
  
 Todas as ofertas do fornecedor de bens
Quartos
quarto2
extras
Terraçoyes,terraço
Descrição
Comfortabel gelegen in het stedelijke centrum van Roses, in de buurt zijn allerlei winkels en restaurants waar u kunt genieten van de beste verse vis en zeevruchten uit de Roses Bay. Het zandstrand ligt op slechts 400 meter en het is er een met het meest kristalheldere water van de kust van Girona. Ideaal om met familie of vrienden te genieten van de vele mogelijkheden die de Costa Brava te bieden heeft.
BELANGRIJK :
ONLINE INCHECKEN : enkele dagen voor uw aankomst ontvangt u via Whatsapp een link om online in te checken, de bewoners te registreren, het resterende bedrag te betalen, het contract te ondertekenen en u ontvangt ook informatie over de sleuteloverdracht.
Wanneer u online incheckt, geeft u een machtiging aan ons bureau om bij misbruik van de accommodatie het bedrag van de schade als borg te incasseren. Dit bedrag wordt altijd gedaan met een rekening voor de schade.
De TOERISTENBELASTING is niet bij de prijs inbegrepen en moet online worden betaald bij het inchecken. Deze belasting is verplicht in Catalonië en de prijs is 1,10 euro per persoon en per dag.
HUISDIEREN : Huisdieren zijn toegestaan in onze accommodaties. De prijs voor deze toeslag is 20 euro per huisdier voor het hele verblijf.
posição
#AltEmpordà #AltEmpordà
Aan het strand; Aan het water
In de omgeving kunt u verschillende activiteiten beoefenen zoals fiets- of wandelroutes en op slechts 1,5 km een zandstrand met een van de meest kristalheldere wateren van de Girona kust en ook de promenade met een prachtig uitzicht op de baai van Roses.
divisão
Surface area: 50
acessórios
Een appartement dat geschikt is voor 4 personen.
Deze accommodatie heeft 2 slaapkamers. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de andere slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden.
Het appartement heeft een kleurrijke keuken die alles heeft wat je nodig hebt en nadat je klaar bent met eten kun je ontspannen op de slaapbank tv kijken, in de ruime woonkamer.
Er is ook een balkon.<br><br>Surface area: 50
outro
Belangrijk; Na het maken van de reservering dient u ons de volgende informatie te sturen; volledige naam, paspoort- of ID-nummer en geboortedatum van alle huurders.
sleuteloverdracht; Tijdens de sleuteloverdracht betaalt de klant de rest van het bedrag zoals vermeld in het reserveringscontract contant en tekent de klant de bijbehorende vakantiehuurovereenkomst voor de afgesproken periode.
huurperiode; De huurperiode van de accommodatie staat vermeld in de eigen voorwaarden van het contract, de sleuteloverdracht is tussen 16.00 en 20.00 uur vanaf de eerste dag van de overeengekomen periode. Indien het voor de klant onmogelijk is om binnen voornoemde uren aan te komen, betaalt deze klant een bijkomende toeslag van 50 euro. De eigenaar moet op de hoogte worden gebracht met informatie over de verwachte aankomsttijd, zodat de werknemers hun werktijden kunnen aanpassen. De sleuteloverdracht is niet mogelijk na 22.00 uur, indien de klant later arriveert, kan hij of zij de volgende dag in de ochtend terugkomen. In elk ander geval heeft de eigenaar geen verplichtingen, de huurder verliest de betaling die hij heeft gedaan bij het bevestigen van de boeking.
Vertrek is op de vastgestelde dag tot 10.00 uur, het tijdstip van vertrek dient u 24 uur van tevoren door te geven aan de eigenaar. De huurder is zelf verantwoordelijk voor het achterlaten van de sleutels in ons kantoor, hij of zij dient de accommodatie in dezelfde staat achter te laten als bij aankomst.
Borg; Bij de sleuteloverdracht ondertekent de huurder een document, dat het bedrijf het recht geeft om uw creditcard te gebruiken om een borg te betalen. Aan het einde van het verblijf geeft de klant de accommodatie, meubels en uitrusting terug in dezelfde staat als bij aankomst, de huurder is verantwoordelijk voor alle schade veroorzaakt tijdens het verblijf, inclusief schade veroorzaakt door een huisdier. Daarnaast komt het bedrag overeen met kosten voor schoonmaak, herstel of vervanging van de schade, die in mindering worden gebracht op de borg.
Administratie kosten; De uitgifte van het contract is bij de prijs inbegrepen, onder vermelding van -administratiekosten- en u betaalt 6 euro per dag.
Diensten; De kosten voor faciliteiten zijn inbegrepen in de totaalprijs behalve in bijzondere gevallen, die persoonlijk met de opdrachtgever worden besproken. In de accommodaties waar gasflessen worden gebruikt, neemt de klant tijdens openingstijden contact op met de eigenaar als de fles leeg is, zodat er een nieuwe fles wordt geregeld.
communautaire gedragscode; De eigendommen in de gemeenschap met buren hebben hun eigen gedragscode van het gebied. De gemeenschappelijke voorzieningen zoals een zwembad of tennisbanen zijn niet het hele jaar open, de data waarop ze gesloten of open zijn, zijn afhankelijk van het weer, het aantal gasten, hygiënische omstandigheden en andere factoren. Dat is ook de reden dat de eigenaar niet verantwoordelijk is voor deze gemeentelijke voorzieningen als deze door diverse factoren niet open zijn, deze voorzieningen staan niet in zijn beheer. Hetzelfde geldt voor klanten, zij zijn verantwoordelijk voor hun eigen veiligheid bij het gebruik van deze faciliteiten.
Beëindiging van het contract; De eigenaar kan het contract beëindigen in de volgende situaties;
1 Bij extreem veel gebruikers van een accommodatie kan de eigenaar te allen tijde vragen naar de namen en identiteitskaart
2 De overdracht of onderhuur van het geheel of een deel van het voorwerp van dit contract;
3 Meubilair verplaatsen in de woonruimte
4 Het demonstreren van activiteiten die indruisen tegen de gedragscode van de gemeenschap, regels van de samenleving, over hygiëne en de regels van de openbare orde en activiteiten van de huurders die de rust van het complex en de buurt verstoren.
Uitzonderingen op verplichtingen; De eigenaar is niet verantwoordelijk voor de volgende situaties:
1 Elke diefstal, verlies of schade die de klanten ondervinden tijdens hun verblijf in de gehuurde accommodatie, zelfs als er een gehuurde kluis in de kamer is
2 Slechte levering van grotere bedrijven zoals elektriciteit, gas en water
3 U meldt een defect aan elektromechanische of andere apparaten in de accommodatie aan de eigenaar, deze neemt binnen 24 uur contact op met de technische dienst, een gebrek aan service van hun kant wordt niet door de eigenaar vergoed.
4 Bij of in hetzelfde gebouw kunnen door de gemeente of andere instanties buiten het bedrijf van de eigenaar werkzaamheden worden verricht die gevolgen kunnen hebben voor de dagelijkse gang van zaken in het verblijf van de huurders.
5 Toegang tot wifi wordt verzorgd door externe bedrijven en er is niet voldoende signaal in elk appartement van de eigenaar. Als de verbinding onvoldoende is, zal de eigenaar het bedrag voor de beloofde dienst terugbetalen, met toestemming van de leverancier, zonder dat de klant de eigenaar kan aanspreken op de slechte verbinding.
In het geval dat de klant een accommodatie huurt en de beloofde accommodatie niet beschikbaar is, moet de eigenaar de klant een andere gelijkwaardige accommodatie of beter aanbieden. Indien de klant hiermee niet tevreden is, dient de eigenaar het voor zijn tussenkomst betaalde bedrag aan de klant terug te betalen.

Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Anúncios

load datadata load ...