Casa de férias Torremolinos Aluguéis Espanha | Vakantiehuis*** in Torremolinos max. 2 Persons

Vakantiehuis*** in Torremolinos max. 2 Persons 

ID: BN1176649/971161
#CasaDeFérias #Aluguéis #Torremolinos #Andaluzia #Málaga #Espanha
Casa de férias Torremolinos Aluguéis Espanha
Casa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis EspanhaCasa de férias Torremolinos Aluguéis Espanha
Contactar o proprietário

 
 
  
 Todas as ofertas do fornecedor de bens
Financeiro
Preço em pedido. 
disponível acordo com o acordo
Quartos
quarto1
Facilidades
yes,piscina Piscina
yes,acesso à praia Acesso à praia
yes,De ar condicionado De ar condicionado
Descrição
Welkom in deze prachtige studio gelegen in een prachtige urbanisatie met gedeeld zwembad in Torremolinos. Het slaapt 2 2 gasten.
Het gebouw heeft een fantastisch gemeenschappelijk chloorbad van 45 x 12 meter en een diepte van 0,6 tot 2,7 meter. Het kinderzwembad is 5x5 meter groot en heeft een diepte van 0,6 meter. De omliggende tuinen zijn perfect om uw handdoek uit te spreiden en na het zwemmen te genieten van de mediterrane zon. Deze leuke studio is gelegen op de begane grond van het pand. Het beschikt over een grote woonkamer-eetkamer-keuken die onder andere is uitgerust met airconditioning, satelliet-tv, keramische kookplaat en wasmachine. Onze gasten kunnen uitrusten op de slaapbank in de woonkamer en de extra gasten hebben twee opklapbedden achter de schermen. De badkamer is voorzien van een ligbad. Ten slotte kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel leveren als u met uw baby reist. Het appartement is gelegen in Torremolinos, een kuststad waar u kunt genieten van de zon en de Middellandse Zee. Het dichtstbijzijnde strand bij het appartement is Playamar, een strand met donker zand en matige golven waar u ook watersporten kunt beoefenen. Het centrum van Torremolinos biedt oude prachtige plekken zoals het Casa de los Navajas of de Torre de Pimentel, die u niet mag missen. In de buurt van het appartement vindt u alle noodzakelijke diensten voor uw verblijf, zoals supermarkten, bars en restaurants. Raadpleeg de adverteerder voor eventuele meerkosten. Wij accepteren geen huisdieren. Het vieren van evenementen is niet toegestaan. WiFi wordt gedeeld door de gemeenschap en betaald. Gemeenschappelijk zwembad geopend van juni tot september van 11.00 tot 20.00 uur. Afstanden Strand: 1,1 km - Playamar (Torremolinos) Luchthaven: 5,5 km - Malaga - Costa del Sol Golfbaan: 0,550 km - Miguel Ángel Jiménez Golf Academy Town: 2,5 km - Torremolinos Treinstation: 2,6 km - Torremolinos Bushalte: 0,250 km - Torremolinos Veerboot: 13,3 km - Malaga Ziekenhuis: 11,1 km - Hospital Universitario Virgen de la Victoria Toeristenvergunning: VFT/MA/19766 U dient het borgbedrag bij aankomst aan de eigenaar te betalen.
posição
#Málaga
Aan het strand; Aan het water
Het appartement is gelegen in Torremolinos, een kuststad waar u kunt genieten van de zon en de Middellandse Zee. Het dichtstbijzijnde strand bij het appartement is Playamar, een strand met donker zand en matige golven waar u ook watersporten kunt beoefenen. Het centrum van Torremolinos biedt oude prachtige plekken zoals het Casa de los Navajas of de Torre de Pimentel, die u niet mag missen. In de buurt van het appartement vindt u alle noodzakelijke diensten voor uw verblijf, zoals supermarkten, bars en restaurants.

Afstanden Strand: 1,1 km - Playamar (Torremolinos) Luchthaven: 5,5 km - Malaga - Costa del Sol Golfbaan: 0,550 km - Miguel Ángel Jiménez Golf Academy Town: 2,5 km - Torremolinos Treinstation: 2,6 km - Torremolinos Bushalte: 0,250 km - Torremolinos Ferry: 13,3 km - Malaga Ziekenhuis: 11,1 km - Hospital Universitario Virgen de la Victoria
divisão
Surface area: 35m2
acessórios
Deze leuke studio is gelegen op de begane grond van het pand. Het beschikt over een grote woonkamer-eetkamer-keuken die onder andere is uitgerust met airconditioning, satelliet-tv, keramische kookplaat en wasmachine. Onze gasten kunnen uitrusten op de slaapbank in de woonkamer en de extra gasten hebben twee opklapbedden achter de schermen. De badkamer is voorzien van een ligbad. Ten slotte kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel leveren als u met uw baby reist.<br><br>Surface area: 35m2
outro
Raadpleeg de adverteerder voor eventuele meerkosten. Wij accepteren geen huisdieren. Het vieren van evenementen is niet toegestaan. WiFi wordt gedeeld door de gemeenschap en betaald. Gemeenschappelijk zwembad geopend van juni tot september van 11.00 tot 20.00 uur.

Je ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail te worden betaald met een creditcard via een beveiligde link. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het kantoor via de informatie op de reserveringsbevestiging die u na het boeken heeft ontvangen.

Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Anúncios

load datadata load ...