Casa de férias Rosas Aluguéis Espanha | Vakantiehuis*** in Roses max. 6 Persons

Vakantiehuis*** in Roses max. 6 Persons 

ID: BN1176394/970189
#CasaDeFérias #Aluguéis #Rosas #Catalunha #AltEmpordà #Espanha
Casa de férias Rosas Aluguéis Espanha
Casa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis EspanhaCasa de férias Rosas Aluguéis Espanha
Contactar o proprietário

 
 
  
 Todas as ofertas do fornecedor de bens
Quartos
quarto2
extras
Terraçoyes,terraço
Facilidades
yes,De ar condicionado De ar condicionado
Descrição
Het is gelegen in het stedelijke centrum van Roses, vlakbij zijn er allerlei winkels en restaurants waar u kunt genieten van de beste verse vis en zeevruchten uit Roses Bay.

Ideaal om met familie of vrienden te genieten van de vele mogelijkheden die la Costa Brava bieden.
posição
#AltEmpordà #AltEmpordà
Aan het strand; Aan het water

Rosas is een typisch mediterrane stad met belangrijke toeristen en maritieme tradities. Het ligt in een unieke natuurlijke omgeving, in het noordelijke deel van de Costa Brava, op minder dan 30 km van de Franse grens, 65 km van Girona en 160 km van Barcelona. Het belangrijke toeristische centrum met huizen, hotels, stranden, havens, vis en sport, is een aantrekkelijke plek in het noordelijke deel van de Costa Brava. De kustlijn van Rosas biedt een lang zandstrand. Rosas is het hele jaar door een levendige stad. Het trekt verschillende soorten reizigers vanwege de aantrekkelijke activiteiten en attracties. Ga karten, geniet van een dagje in het waterpark, speel minigolf, maak een boottocht naar Kaap Creuz of maak een ritje met het toeristentreintje. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden in Rosas om van uw vrije tijd te genieten.

divisão
Surface area: 89
acessórios
De accommodatie heeft een capaciteit voor 6 personen.
Het interieur bestaat uit twee slaapkamers. Een slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden, de andere slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en in de woonkamer staat een slaapbank die kan worden uitgetrokken. Twee badkamers waarvan één met douche.
De accommodatie heeft AC, wasmachine, televisie, vaatwasser en alles om je verblijf aangenamer te maken.

Surface area: 89
outro
ONLINE CHECK-IN: Enkele dagen vóór uw aankomst ontvangt u een bericht met een link voor online inchecken. Dit proces omvat het registreren van de bewoners, het afrekenen van de resterende betaling, het ondertekenen van het contract en het ontvangen van informatie over de sleuteloverdracht.

Tijdens het online inchecken geeft u toestemming aan de lokale touroperator om een borg te innen in geval van misbruik van de accommodatie. Deze waarborgsom gaat altijd vergezeld van een factuur waarop de geleden schade vermeld staat.

TOERISTENBELASTING: Deze belasting dient ter plaatse betaald te worden. Let op: de prijs kan veranderen.

BORG: Bij aankomst moet je de huurovereenkomst ondertekenen en ons je creditcardgegevens geven. We bewaren deze gegevens tijdens je verblijf totdat je accommodatie is gecontroleerd na vertrek. Het bedrag van de borg varieert tussen € 300 en € 1200, maar dit bedrag wordt alleen van je creditcard afgeschreven in geval van schade.

HUISDIEREN: In onze accommodaties zijn huisdieren welkom, tegen een toeslag.

TOEGANG TOT ACCOMMODATIE: De toegang tot onze accommodaties wordt vergemakkelijkt via een mobiele telefoonapplicatie, waarmee u deuren kunt ontgrendelen. Het is absoluut noodzakelijk om vooraf bij de plaatselijke touroperator te bevestigen dat u deze applicatie op uw mobiele apparaat heeft geïnstalleerd.

LEVERINGEN: Behalve in speciale gevallen die rechtstreeks aan de klant worden meegedeeld, worden de leveringskosten in de totaalprijs geïntegreerd. In gevallen waarin gasflessen vervangen moeten worden, is het de verantwoordelijkheid van de klant om tijdens openingstijden contact op te nemen met de eigenaar om de lege fles te ruilen.

GEMEENSCHAPSNORMEN: Accommodaties binnen gemeenschappelijke instellingen voldoen aan specifieke regels en voorschriften. Faciliteiten zoals zwembaden en tennisbanen zijn mogelijk niet het hele jaar door beschikbaar, afhankelijk van factoren zoals het weer en de hygiëne. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor de onbeschikbaarheid van dergelijke faciliteiten binnen een gemeenschapscomplex, los van zijn managementrol, terwijl klanten de verantwoordelijkheid op zich nemen voor het veilige gebruik ervan.

BESLUIT VAN HET CONTRACT: De eigenaar behoudt zich het recht voor om het contract te beëindigen onder de volgende omstandigheden:

1. Overmatige bezetting zonder voorafgaande kennisgeving, waardoor de eigenaar de namen en identiteitskaarten van alle bewoners opvraagt.
2. Ongeoorloofde overdracht of onderverhuur van de gehele of een deel van de accommodatie.
3. Herschikking van meubilair binnen de accommodatie.
4. Deelname aan activiteiten die in strijd zijn met gemeentelijke regelgeving, samenlevingsrichtlijnen, hygiënenormen of openbare regels, waardoor andere huurders worden getroffen.

UITGESLOTEN AANSPRAKELIJKHEDEN: De eigenaar is niet aansprakelijk in de volgende situaties:

1. Diefstal, verlies of schade opgelopen door klanten tijdens hun verblijf, zelfs als er een kluis is gehuurd.
2. Leveringsverstoringen van grote bedrijven (elektriciteit, gas, water).
3. Storing van toestellen gemeld aan de eigenaar, die binnen 24 uur contact opneemt met de Technische Dienst. Gebrek aan hulp rechtvaardigt geen compensatie.
4. Externe werkzaamheden door gemeentehuis of instellingen, die mogelijk een impact hebben op het verblijf van de huurder.
5. WiFi-diensten van externe bedrijven dekken mogelijk niet alle beheerde appartementen. In geval van een gebrekkige aansluiting zal de eigenaar met toestemming van de leverancier de servicekosten terugbetalen, zonder dat de klant schuld kan worden aangerekend.
Indien het gehuurde niet meer beschikbaar is, verplicht de eigenaar zich ertoe een alternatief van een soortgelijke of hogere categorie aan te bieden. Bij ontevredenheid wordt het betaalde bedrag voor het intermediair beheer gerestitueerd.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Anúncios

load datadata load ...