Casa de férias Wijdenes Aluguéis Holanda | Vakantiehuis**** in Wijdenes max. 4 Persons

Vakantiehuis**** in Wijdenes max. 4 Persons 

ID: BN1176286/969845
#CasaDeFérias #Aluguéis #Wijdenes #Nordholland #Drechterland #Holanda
Casa de férias Wijdenes Aluguéis Holanda
Casa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis HolandaCasa de férias Wijdenes Aluguéis Holanda
Contactar o proprietário

 
 
  
 Todas as ofertas do fornecedor de bens
Quartos
quarto2
extras
Terraçoyes,terraço
Facilidades
yes,acesso à praia Acesso à praia
Descrição
Rustzoekers en liefhebbers van de natuur zullen zich helemaal thuis voelen op dit vakantiepark in Noord-Holland. Dit autovrije park wordt van het Markermeer afgescheiden door het oudste dijkenstelsel van Nederland, de Westfriese Omringdijk.

Vanaf de dijk zie je het kabbelende water en passerende zeilboten en zijn er veel fietsroutes in de omgeving. Natuurreservaten en heerlijke wandelroutes zijn de kroonjuwelen van deze plek en het water lonkt om uitgeprobeerd te worden door kitesurfen, zeilen of zelfs een simpele duik in het meer.

Aan de andere kant staat het gebied bekend om zijn historische boerderijen, windmolens en weilanden. De steden Enkhuizen, Hoorn en Medemblik bieden een vooral cultureel opwinding, gekruid met een overvloed aan culinaire hoogstandjes.
posição
#Drechterland
Vakantiepark; Aan het water
divisão
Surface area: 50
acessórios
Deze vrijstaande, gelijkvloerse lodge voor 4 personen heeft een ruime woonkamer met zithoek, een smart-tv en een eethoek. De open keuken is volledig ingericht met onder andere een koffiepadapparaat en een waterkoker. Er zijn 2 slaapkamers met elk 1 badkamer en suite met douche. Beide slaapkamers hebben ieder 2 eenpersoonsbedden en in iedere slaapkamer vind je een televisie. De badkamers beschikken over een douche en een toilet. De lodge heeft verder een overdekt terras dat je kunt betreden via de openslaande tuindeuren. Je kunt er gebruik maken van het comfortabele tuinmeubilair. Parkeren kan op de centrale parkeergelegenheid.

Zonneligbedden zijn op aanvraag, zitten niet standaard bij elke accommodatie.

<em><strong>Let op: de afbeeldingen van de huizen zijn alleen ter illustratie. Er kunnen kleine ontwerpverschillen zijn, maar ze hebben dezelfde lay-out en zijn op dezelfde manier uitgerust.</strong></em><br><br>Surface area: 50<br><br>Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Golfplaying
No smoking!!!
usar
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Golfplaying
No smoking!!!
outro
Het vakantiepark is autovrij. Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaats bij de ingang van het park. Er staan bagagekarren klaar om je bagage eenvoudig van en naar je vakantieverblijf te kunnen brengen.

* Hoofdboeker dient minimaal 21 jaar te zijn.
* Zakelijke boekingen worden niet geaccepteerd.
* Er kan mogelijk een hogere borg worden gevraagd bij bepaalde samenstellingen van groepen door het park.
* Huisdieren zijn welkom, maar wel op aanvraag omdat niet alle accommodaties geschikt zijn voor huisdieren. Maximaal 2 huisdieren toegestaan.
* Aaneengesloten is een recreatief verblijf van maximaal 21 nachten mogelijk.

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Let op: de afbeeldingen van de huizen zijn alleen ter illustratie. Er kunnen kleine ontwerpverschillen zijn, maar ze hebben dezelfde lay-out en zijn op dezelfde manier uitgerust.</strong></span>Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Anúncios

load datadata load ...