Casa de férias Volendam Aluguéis Holanda | Vakantiehuis**** in Volendam max. 4 Persons

Vakantiehuis**** in Volendam max. 4 Persons 

ID: BN1176277/969700
#CasaDeFérias #Aluguéis #Volendam #Nordholland #EdamVolendam #Holanda
Casa de férias Volendam Aluguéis Holanda
Casa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis HolandaCasa de férias Volendam Aluguéis Holanda
Contactar o proprietário

 
 
  
 Todas as ofertas do fornecedor de bens
Quartos
quarto2
extras
Varandayes,varanda
Facilidades
yes,piscina Piscina
Descrição
Volendam is een klein stadje aan het Markermeer, ten noordoosten van Amsterdam, met diep gewortelde tradities, waar houten huizen, traditionele kleding, boten, bosjes en gerookte paling werkelijk deel uitmaken van het dagelijks leven. Dit epicentrum van de Nederlandse cultuur wordt dagelijks bezocht door duizenden mensen die de sfeer willen proeven en de vriendelijkheid van de lokale bevolking willen ervaren. Marinapark Volendam is geheel in de voor Volendam bekende bouwstijl gebouwd en past daardoor naadloos in de omgeving en biedt gasten comfortabele vakantiehuizen met uitzicht op het IJsselmeer.

Een wandeling over de beroemde Dijk opent eindeloze mogelijkheden van terrasjes en souvenirwinkels. Er is een supermarkt en een zwembad midden in het vakantiepark, maar meer avontuurlijke types kunnen Amsterdam gemakkelijk in slechts 20 minuten met de bus bereiken, terwijl de tulpenvelden, windmolens en kaasmarkten in de buurt van het park een echte attractie op zich zijn .
posição
#Edam-Volendam
Vakantiepark
divisão
Surface area: 89
acessórios
Deze geschakelde bungalow is geschikt voor 4 personen. Op de eerste verdieping vind je de woonkamer met smart-tv en een keuken met onder andere een koffiepadapparaat, magnetron en vaatwasser. Ook is er een apart toilet. Vanuit de woonkamer stap je het balkon op, met tuinmeubilair en zicht op de jachthaven. Op de tweede verdieping zijn 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden en een badkamer met douche. Je maakt gratis gebruik van wifi.

De geboekte accommodatie is een bovenwoning en is alleen via een trap te bereiken
Dus dit type is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

<strong><em>Let op: de afbeeldingen van de huizen zijn alleen ter illustratie. Er kunnen kleine ontwerpverschillen zijn, maar ze hebben dezelfde lay-out en zijn op dezelfde manier uitgerust.</em></strong><br><br>Surface area: 89<br><br>Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: o smoking!!!
usar
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: o smoking!!!
outro
<div><span style="text-decoration: underline;"><strong>Let op! Op 1, 2 en 3 april 2022 vinden de Volendammer Havenfeesten plaats op het openbare parkeerterrein bij Marinapark Volendam. Het is mogelijk dat dit evenement overdag en 's avonds overlast geeft.</strong></span></div>
Wil je komen zwemmen? Gezellig! Voor de openingstijden van het zwembad verwijzen wij je graag naar de pagina met openingstijden.
Tijdens je verblijf op Marinapark Volendam heb je gratis toegang tot het zwembad. <strong>In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad op Marinapark Volendam gesloten van maandag 13 november tot vrijdag 17 november 2023.</strong>

Bij aankomst op het park kun je gebruikmaken van het parkeerterrein dat voor de receptie ligt. Dit parkeerterrein valt in een blauwe zone waar je maximaal 3 uur mag parkeren met een parkeerschijf. Ook beschikt de centrale parkeerplaats van het park over oplaadpunten voor je elektrische auto.
Op het park is een kliniek voor implantologie, kroon- en brugwerk en cosmetische tandheelkunde aanwezig.

* Hoofdboeker dient minimaal 21 jaar te zijn.
* Zakelijke boekingen worden niet geaccepteerd.
* Er kan mogelijk een hogere borg worden gevraagd bij bepaalde samenstellingen van groepen door het park.
* Huisdieren zijn welkom, maar wel op aanvraag omdat niet alle accommodaties geschikt zijn voor huisdieren. Maximaal 2 huisdieren toegestaan.
* Aaneengesloten is een recreatief verblijf van maximaal 21 nachten mogelijk.

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Let op: de afbeeldingen van de huizen zijn alleen ter illustratie. Er kunnen kleine ontwerpverschillen zijn, maar ze hebben dezelfde lay-out en zijn op dezelfde manier uitgerust.</strong></span>


Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Anúncios

load datadata load ...