Casa de férias Lipari Aluguéis Itália | Vakantiehuis**** in Lipari max. 8 Persons

Vakantiehuis**** in Lipari max. 8 Persons 

ID: BN1121879/566314
#CasaDeFérias #Aluguéis #Lipari #Sicilia #ProvinceOfMessina #Itália
Casa de férias Lipari Aluguéis Itália
Casa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis ItáliaCasa de férias Lipari Aluguéis Itália
Contactar o proprietário

 
 
  
 Todas as ofertas do fornecedor de bens
Quartos
quarto4
extras
Terraçoyes,terraço
Facilidades
yes,acesso à praia Acesso à praia
Descrição
Deze grote en nobele privéwoning in het centrum van Canneto op het eiland Lipari biedt een comfortabele en charmante accommodatie voor uw strandvakantie.
posição
#ProvinceofMessina
Aan het strand; Romantisch; Aan het water
Het huis is strategisch gelegen aan het enige strand van het eiland waar u bootverbindingen kunt vinden naar de andere zeven eilanden. Het huis is zeer centraal gelegen in de baai, dichtbij een apotheek, supermarkt, restaurants, pizzeria's, bars en bushaltes. Met een motorboot-dienst bereikt u de beroemde witte zandstranden van Lipari.

** Other distances:
- Bar: 75 meter
- Bike rent: 50 meter
- Horseriding: 3,5 km
- Theme Park: 150 meter
- Restaurant: 150 meter
- Playground: 150 meter
- City: 75 meter
- Water sports: 75 meter
- Vineyard: 900 meter
- See: 50 meter
- ATM / cash dispenser: 200 meter
- Fitness: 100 meter
- Bakery: 100 meter
distância
Compras50 m
Tráfego suburbano50 m
divisão
Surface area: 450
acessórios
Accommodatie van 450 m² verdeeld over twee verdiepingen met grote binnenruimtes, patio en terras voor maaltijden, groot balkon met zeezicht en uitzicht op het eiland Panarea en Stromboli. Het huis biedt 4 slaapkamers met een tweepersoonsbed en aangrenzende voorzieningen, een woonkamer met open haard in een typische Eolische stijl met de kleuren van de zee.

Surface area: 450

Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Fishing
No smoking!!!
usar
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Horseriding
outro
<div>Voorzieningen inbegrepen:</div><div>- elektriciteits-, gas- en waterverbruik </div><div>- beddengoed en handdoeken.</div><div></div><div>Extra voorzieningen:</div><div>- Eindschoonmaak €100,-</div><div>- Babybedje €15,- per week</div><div>- Borg €300,-</div><div>Huurprijs auto: €120,- per week</div><div>Huisdieren: niet toegestaan</div><div>Aankomst: vanaf 15.00 uur</div><div>Vertrek: tot 9.00 uur</div>

Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Anúncios

load datadata load ...