reedb - din online internasjonale eiendomsportal

reedb - din online internasjonale eiendomsportal

Leter du etter å kjøpe eller leie eiendom? Så er du på rett sted! reedb er en online eiendomssøk tjeneste som lar deg bla gjennom tilgjengelige hus og leiligheter fra hele verden uten å forlate hjemmet ditt. På vår hjemmeside er du garantert å finne ditt drømmehus! Vi viser egenskaper fra Sør-Amerika, Afrika, Asia og Europa.

Få kjøper eller leietaker for din eiendom! … fra 5,49 €/US$* inkl. Mva per månedEnkelt annonse eiendomsmeglingNå kan du legge et tilbud
*) starter Pris per måned, inkl. moms US $ bare for Nord-, Mellom-og Sør-Amerika.

Eiendom pakke for kommersielle tilbydere

Eiendom pakke for kommersielle tilbydere

Gratis Portal Agent for automatisk overføring til andre eiendomsportaler

Flerspråklig presentasjon av tilbudet

SSL-kryptert overføring av dine data

Link til ditt nettsted

Integrerte importgrensesnitt

fra €/US$³ 24,90pluss moms. per måned

Bestill nå en eiendom pakke

3) per måned, 20-tallet pakke, 12 måneder alle priser netto, pluss skatt. US $ bare for Nord-, Mellom-og Sør-Amerika.
Eiendom pakke for kommersielle tilbydere fra €/US$³ 24,90pluss moms. per måned
Ditt ideelle eiendommen ikke her ennå?
La våre søk agent som jobber for deg og du vil alltid motta de nyeste tilbud sendt direkte.
Med vårt søk agent, vil du ikke gå glipp av en deal!
Gratis søking

Hvordan finne eiendom til salgs eller leie

Bruk vårt praktiske søk for å finne en leilighet, hus eller bygning som samsvarer med dine krav. Du kan sortere eiendom etter type, pris, beliggenhet, størrelse, antall rom og bad, og mye mer. Etter at du har funnet riktig eiendomsmegling til salgs, kontakt oss med kontaktinformasjonen som er oppgitt i beskrivelsen. Vi vil hjelpe deg å stenge avtalen på kortest mulig tid og til best mulig pris. Gjør drømmen om at du bor i utlandet, gå i oppfyllelse!

Hvorfor du bør se etter eiendom til salgs

Folk ser etter eiendom i utlandet av forskjellige grunner. Noen foretrekker å undersøke leiligheter til leie i feriedestinasjon for å spare penger fordi leie er billigere enn å bestille hotell. Ved å kutte utgiftene dine, kan du forlenge oppholdet ditt. Andre liker ideen om å tilbringe vintermånedene i det varme sørlige klimaet. Hva kan være bedre enn å leve i solen når vennene dine fryser hjemme igjen? Til slutt kan du elske det der, og ditt midlertidige opphold kan forvandles til en permanent. Da kan du se etter større hus til leie eller salg. Noen land tilbyr til og med opphold for expats som kjøpte eiendom på deres territorium. Så å kjøpe eiendom er en fin måte å flytte til landet du liker for godt.

Som for utleiere og eiere, for en fast månedlig avgift, kan du vise frem din eiendom på reedb og våre partnerwebsteder for å øke kundebase og synlighet på nettet.

1 & 1 - Webhosting

bookmark this page:

rss feed Digg.com Folkd Google Reddit Linkarena

Annonser

load datadata load ...