Feriehus Hechtel-Eksel Til leie Belgium | Vakantiehuis**** in Hechtel-Eksel max. 4 Persons

Vakantiehuis**** in Hechtel-Eksel max. 4 Persons 

ID: BN1176223/969364
#Feriehus #TilLeie #HechtelEksel #Flanders #Limbourg #Belgium
Feriehus Hechtel-Eksel Til leie Belgium
Feriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie BelgiumFeriehus Hechtel-Eksel Til leie Belgium
Kontakt eier

 
 
  
 Alle tilbud om boet leverandøren
Rom
soverom2
statister
Terrasseyes,terrasse
Beskrivelse
Park Eksel is een kleinschalig vakantiepark in een bosrijke omgeving, pal naast natuurgebied Bosland in Limburg, België. Naast de prachtige bossen zijn er meren, duinen en heidevelden te zien en te ontdekken. Mountainbiken of wandelen is een absolute must in de regio en er is zelfs een boomtop-fietsplek die je niet mag missen.

De lokale keuken is voortreffelijk en Park Eksel heeft zelfs een eigen restaurant met buitenterras, een overvloed aan de bekende Limburgse Kempense gastvrijheid. De minimarkt biedt gasten een grote verscheidenheid aan dagelijkse boodschappen, terwijl de wasruimte op het park een thuisgevoel geeft.

Ga wandelen, fietsen en ontdek deze verborgen parel van België.
stilling
#Limbourg
Vakantiepark; In de natuur
divisjon
Surface area: 57
fittings
Deze geschakelde bungalow is geschikt voor 4 personen. De bungalow heeft een ruime woonkamer met zithoek en televisie. Er is ook een eethoek in de woonkamer. De keuken is goed uitgerust en voorzien van een oven, koffiecupapparaat en vaatwasser. De bungalow heeft 1 slaapkamer beneden en 1 slaapkamer boven. Beneden is 1 badkamer met een douche en een toilet. De bungalow heeft een terras met comfortabel tuinmeubilair.

<strong><em><span style="text-decoration: underline;">Let op: de afbeeldingen van de huizen zijn alleen ter illustratie. Er kunnen kleine ontwerpverschillen zijn, maar ze hebben dezelfde lay-out en zijn op dezelfde manier uitgerust.</span></em></strong><br><br>Surface area: 57<br><br>Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: o smoking!!!
Bruk
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: o smoking!!!
annet
* Gedurende de wintermaanden zijn de outdoor waterspeeltuinen op Park Eksel gesloten. Tijdens je verblijf kan je hier geen gebruik van maken.

* Hoofdboeker dient minimaal 21 jaar te zijn.
* Zakelijke boekingen worden niet geaccepteerd.
* Er kan mogelijk een hogere borg worden gevraagd bij bepaalde samenstellingen van groepen door het park.
* Huisdieren zijn welkom, maar wel op aanvraag omdat niet alle accommodaties geschikt zijn voor huisdieren. Maximaal 2 huisdieren toegestaan.
* Aaneengesloten is een recreatief verblijf van maximaal 21 nachten mogelijk.

<span style="text-decoration: underline;"><strong>Let op: de afbeeldingen van de huizen zijn alleen ter illustratie. Er kunnen kleine ontwerpverschillen zijn, maar ze hebben dezelfde lay-out en zijn op dezelfde manier uitgerust.</strong></span>
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Annonser

load datadata load ...