Feriehus Poreč Til leie Kroatia | Vakantiehuis*** in Porec max. 2 Persons

Vakantiehuis*** in Porec max. 2 Persons 

ID: BN979402/407084
#Feriehus #TilLeie #Poreč #IstarskaŽupanija #OpćinaPoreč #Kroatia
Feriehus Poreč Til leie Kroatia
Feriehus Poreč Til leie KroatiaFeriehus Poreč Til leie KroatiaFeriehus Poreč Til leie KroatiaFeriehus Poreč Til leie KroatiaFeriehus Poreč Til leie KroatiaFeriehus Poreč Til leie KroatiaFeriehus Poreč Til leie KroatiaFeriehus Poreč Til leie KroatiaFeriehus Poreč Til leie KroatiaFeriehus Poreč Til leie KroatiaFeriehus Poreč Til leie KroatiaFeriehus Poreč Til leie KroatiaFeriehus Poreč Til leie KroatiaFeriehus Poreč Til leie KroatiaFeriehus Poreč Til leie Kroatia
Kontakt eier

 
 
  
 Alle tilbud om boet leverandøren
Rom
soverom1
statister
Terrasseyes,terrasse
fasiliteter
yes,tilgang til strand Tilgang til strand
yes,Air-conditioning Air-conditioning
Beskrivelse
Deze villa voorzien, is gelegen in het westelijke gebied van het Istria schiereiland. Ten noorden van het gewest bevindt zich de monding van de rivier Mirna, ten zuiden grenst het gebied aan de Limi fjord. De zachte klimaat, de kartelige kust bont gemaakt door talrijke kleine eilanden en schiereilanden, de schaduw van de sparren, de schitterende stranden beschermd tegen de beproevingen van de zee door het St Nikola eiland hebben voor Poreč de omstandigheden geschepen, om zich van een kleine vissersdorpje tot een van de belangrijkste toeristische doelpunten in Kroatië ontwikkelen te kunnen. De appartementen in de villa zijn 30 minuten gaans van de kust, in onmiddelijke nabijheid van de winkels en restaurants, 20 minuten gaans van het centrum.
stilling
#OpćinaPoreč
Romantisch; Aan het water
Poreč is een antieke Romeinse stad, die later door de Byzantijnen en de Venetianen ingenomen werd. De stad was een belangrijke havenstad, en speelt ook nog tegenwoordig een grote rol in het leven van Istria. Het is zeker een bezoekje waard. Poreč is het belangrijkste toeristische doelpunt in Istria, daarom wordt het ook de “Riviér van Istria” genoemd. Naast zijn invloed op het toerisme heeft Poreč als historische stad ook zijn culturele en geestelijke rol behouden. De kleurrijke toeristische traditie, de aantrekkelijke hotels, moderne appartementencomlexen, mooie bossen en de mediterraan flora dragen ook in het ruime aanbod en de ontwikkeling bij. Dit is een echt Paradijs voor talrijke toeristen en sporters. De stad biedt een ruime keuze ook met betrekking tot de uitgaansmogelijkheden in de nacht: de verschillende disco clubs, bars, dansavonden op de terrassen van de restaurants bieden veel amusement. In ieder geval moet u in Poreč de binnenstad opzoeken, waar u belangrijke historische en culturele waarden tegenkomt, en de Euphrasian Basiliek, die onder bescherming van UNESCO staat. Hier bevinden zich archeologische vondsten, die bewijzen dat hier al in de oertijd mensen leefden. Uit de vondsten in de talrijke ontmoetingsplaatsen en kerken kunnen we een grote Romeinse invloed afleiden. De stegen van de binnenstad in Poreč behielden de geest van oudere tijden, u komt bij elke stap de monumenten van de grote culturen uit de oertijd tegen. Hier bevindt zich de Baredine kreek, waar een bijzondere plaatselijke amfibie leeft. Uit Poreč kunt u uitstapjes naar Rovinj doen, die sinds 1963 een culturele gedenkteken is, of naar de Lim fjord, de bron van natuurextremiteiten. In een boottocht kunt u ook de Brijuni archipel nationaal park bezoeken. Langere uitstapjes worden er naar de populaire toeristische doelpunten Pula en Medulin georganiseerd, en naar het unieke schiereiland, dat zich in de nabijheid van hen bevindt, en een bijzonder beschermd natuurgebied is.

** Other distances:
- Bar: 200 meter
- Theme Park: 1500 meter
- Restaurant: 1 km
- Playground: 200 meter
- Water: 2 km
- Water sports: 2,5 km
- Vineyard: 6 km
- See: 2,5 km
- Minigolf: 3,5 km
- ATM / cash dispenser: 2 km
- Bakery: 2 km
Avstand
Endre1.750 m
Statistikken1 km
Låst med kode60 km
divisjon
Surface area: 20
fittings
Het appartement heeft een oppervlakte van 24m2, en biedt onderdak voor 2 personen. In de comfortabel ingerichte woonkamer bevindt zich een satelliet televisie, en verder staat ook een eetkamer ter beschikking. In de keuken zijn er alle nodige huishoudelijke middelen voorhanden, zoals fornuis, koelkast, vaatwerk en servies. De badkamer is uitgerust met douche en toilet. Het appartement is voorzien met airconditioning. De gasten kunnen hun auto naast het huis parkeren.<br><br>Surface area: 20<br><br>Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Horseriding, Fishing, Golfplaying
Bruk
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Horseriding, Fishing, Golfplaying
annet
Het dorpje Vrvari ligt 2 km ten noorden van Poreč. Verlaat de A9 bij Bonaci en rijd in de richting van Poreč. Wanneer je in Vrvari aankomt, sla je rechtsaf de Školska straat in en na 100 meter sla je linksaf de Ladonja straat in. Hier vindt u uw accommodatie bij "Apartmani Ksenija".
Jongeren zijn niet toegestaan bij deze accommodatie.
Slechts 1 hond is toegestaan in deze accommodatie, geen uitzonderingen.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Annonser

load datadata load ...