Ferie Klenovica Til leie Kroatia | Vakantiehuis*** in Klenovica max. 5 Persons

Vakantiehuis*** in Klenovica max. 5 Persons 

ID: BN63139/139714
Ferie Klenovica Til leie Kroatia
Ferie Klenovica Til leie Kroatia Ferie Klenovica Til leie Kroatia Ferie Klenovica Til leie Kroatia Ferie Klenovica Til leie Kroatia Ferie Klenovica Til leie Kroatia Ferie Klenovica Til leie Kroatia Ferie Klenovica Til leie Kroatia Ferie Klenovica Til leie Kroatia Ferie Klenovica Til leie Kroatia Ferie Klenovica Til leie Kroatia Ferie Klenovica Til leie Kroatia
Kontakt eier

Ferie Til leie
per uke Pris på forespørsel.
hr- Klenovica
Kroatia

tilgjengelig etter avtale

leverandør/partner:
  Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
kontakt  
  hjemmesidereedb,link 
 Alle tilbud om boet leverandøren
detalj
soverom: 

  
per uke:
Pris på forespørsel.
balkong 
yes,balkong
terrasse 
yes,terrasse
alternativer
Air-conditioning
yes,Air-conditioning
svømmebasseng
yes,svømmebasseng
tilgang til strand
yes,tilgang til strand
#Ferie #TilLeie #Klenovica #PrimorskoGoranskaŽupanija #OpćinaNoviVinodolski #Kroatia
kort beskrivelse

Dit appartementencomplex is gelegen naast het vissersdorpje Klenovica, in de buurt van de strandboulevard, tussen de steden Novi Vinodolski en Senj. De plaats staat sinds 30 jaren bekend als vakantieoord. Het is aan het grote recreatiegebied en de kleurrijke toeristische aanbiedingen te danken, dat de vakantie hier altijd belevenisvol en opwindend is. Door de nabijheid van de kust en het kiezelige strand wordt het plezier ook voor de jongste vakantiegangers gegaranteerd. Ter plekke bevinden zich een wisselkantoor, een winkel en een restaurant van hoog niveau. De appartementen zijn straks 100m ver van de kust gelegen. Dit vakantieoord is voor familievakanties het meest geschikt. 

stilling

Avstand
endre
 

 

hektar  

låst med kode
 

40 

 

hektar  

statistikken
 

500 

 

kvm  

Aan het strand; In de natuur; Aan het water
Naast het baden vindt u op dit vakantieoord talrijke mogelijkheden voor een actiefe recreatie. U kunt kiezen voor verschillende watersportsoorten of wandelen, maar ter plekke kunt u ook verschillende watervoertuigen huren of aan een georganiseerde uitstapje naar de Kvarner Aquatorium deelnemen. Het is aan de gunstige ligging van het vakantieoord te danken, dat er vele beschermde natuurgebieden in de buurt zijn, zoals Sjeverni Velebit, Risnjak, Plitvička jezera, Paklenica. Door de kleurrijke aanbieding wordt hier de recreatie gegaranteerd, het maakt niet uit, of u naar rust of even een actiefe vakantie verlangt. De grote visstand lokt de dolfijnen naar de kreek toe, en als u geluk hebt, kunt u ze ook van nabij bekijken. Naast de dolfijnen zijn ook de zwanen vaste gasten in de kreek, die hier naar alle waarschijnlijkheid op enige manier aan de zee leven. De plaatselijke restauranten bieden uitstekende verse visspecialiteiten aan, voor die de ingrediënten vaak de restaurateur zelf uitvist.

** Other distances:
- Bike rent: 8 km
- Restaurant: 250 meter
- City: 8 km
- Water: 200 meter
- Water sports: 200 meter
- See: 200 meter
- ATM / cash dispenser: 8 km
- Fitness: 8 km
- Bakery: 400 meter 
divisjon

Surface area: 24 

fittings

Dit moderne mobiele huis heeft een oppervlakte van 24m2. In deze accomodatie bevinden zich twee slaapkamers, de ene is uitgerust met een tweepersoonsbed, en de andere met twee eenpersoonsbedden. Uw ontspanning wordt s’nachts door de anatomische beukenhouten ledikant en de goede matrassen gegaranteerd. Hier staan nog een ruime kledingkast en een nachtkastje ter beschikking. In de woonkamer/eetkamer bevindt zich nog de keuken en een zithoek met uittrekbare bed. De badkamer is uitgerust met douche en toilet. Tot het huis behoort er nog een eigen houten terras, voorzien met tafel en stoelen, een parasol en een barbeque. Van hier kunt a van een prachtige uitzicht op de zee en de omgeving genieten. 

Bruk

Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Fishing
No smoking!!! 

rss feed Digg.com Folkd Google Reddit Linkarena

Annonser

load datadata load ...