Ferie Loučná pod Klínovcem Til leie Tsjekkia | Vakantiehuis**** in Ostrov-Mariánská max. 8 Persons

Vakantiehuis**** in Ostrov-Mariánská max. 8 Persons 

ID: BN35335/129246
#Ferieboliger #TilLeie #LoučnáPodKlínovcem #ÚsteckýKraj #ChomutovDistrict #Tsjekkia
Ferie Loučná pod Klínovcem Til leie Tsjekkia
Ferie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie TsjekkiaFerie Loučná pod Klínovcem Til leie Tsjekkia
Kontakt eier

 
 
  
 Alle tilbud om boet leverandøren
Finansiere
Pris på forespørsel. 
tilgjengelig etter avtale
Rom
soverom4
statister
Balkongyes,balkong
Conservatoryyes,Conservatory
Hageyes,hage
Kjelleryes,kjeller
Loftyes,Loft
Loggiayes,loggia
Terrasseyes,terrasse
Workroomyes,workroom
statister Commercial
yes,kursted Kursted
yes,sesongbasert drift Sesongbasert drift
Beskrivelse
stilling
** Other distances:
- Bar: 2 km
- Bike rent: 2 km
- Golf course: 25 km
- Swimmingpool public: 12.5 km
- Restaurant: 400 meter
- City: 3,5 km
- Water: 12.5 km
Avstand
Statistikken400 kvm
Låst med kode140 hektar
fittings
Op de begane grond van dit gezellig en heel compleet ingerichte vakantiehuis bevindt zich een halletje met een apart toilet. De badkamer is uitgerust met een wastafel en een douchehoek. In de korte poot van de L-vormige woonkamer is het keukentje met een aanrecht met twee elektrische kookplaten, een koelkast met apart vriesvak, en een magnetron.
In de woonkamer staat een tafel met stoelen en een bank langs de wand. Voor wie lekker luieren wil: er staat een bankstel en een rustbank, die niet meetelt als slaaplaats. Er is satelliet-TV en er zijn kastjes. De slaapkamer op de begane grond heeft een 2-persoonsbed. Op de verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan twee met één 2-persoonsbed en een kamer met twee 1-persoonsbedden. Op de verdieping is ook nog een extra badkamer met toilet en wastafel.
Bruk
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Horseriding, Golfplaying
rss feed Digg.com Folkd Google Reddit Linkarena

Annonser

load datadata load ...