casa per le vacanze Parenzo In affitto Croazia | Vakantiehuis*** in Porec max. 6 Persons

Vakantiehuis*** in Porec max. 6 Persons 

ID: BN982885/891912
#CasaPerLeVacanze #InAffitto #Parenzo #IstarskaŽupanija #OpćinaParenzo #Croazia
casa per le vacanze Parenzo In affitto Croazia
casa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croaziacasa per le vacanze Parenzo In affitto Croazia
Contatta il proprietario

 
 
  
 Tutte le offerte del fornitore immobiliare
Camere
Camera da letto3
extra
Balconeyes,balcone
Terrazzayes,terrazza
strutture
yes,accesso alla spiaggia Accesso alla spiaggia
yes,Aria condizionata Aria condizionata
Descrizione
Deze villa voorzien, is gelegen in het westelijke gebied van het Istria schiereiland. Ten noorden van het gewest bevindt zich de monding van de rivier Mirna, ten zuiden grenst het gebied aan de Limi fjord. De zachte klimaat, de kartelige kust bont gemaakt door talrijke kleine eilanden en schiereilanden, de schaduw van de sparren, de schitterende stranden beschermd tegen de beproevingen van de zee door het St Nikola eiland hebben voor Poreč de omstandigheden geschepen, om zich van een kleine vissersdorpje tot een van de belangrijkste toeristische doelpunten in Kroatië ontwikkelen te kunnen. De appartementen in de villa zijn 30 minuten gaans van de kust, in onmiddelijke nabijheid van de winkels en restaurants, 20 minuten gaans van het centrum.
posizione
#OpćinaParenzo
Aan het water
Poreč is een antieke Romeinse stad, die later door de Byzantijnen en de Venetianen ingenomen werd. De stad was een belangrijke havenstad, en speelt ook nog tegenwoordig een grote rol in het leven van Istria. Het is zeker een bezoekje waard. Poreč is het belangrijkste toeristische doelpunt in Istria, daarom wordt het ook de “Riviér van Istria” genoemd. Naast zijn invloed op het toerisme heeft Poreč als historische stad ook zijn culturele en geestelijke rol behouden. De kleurrijke toeristische traditie, de aantrekkelijke hotels, moderne appartementencomlexen, mooie bossen en de mediterraan flora dragen ook in het ruime aanbod en de ontwikkeling bij. Dit is een echt Paradijs voor talrijke toeristen en sporters. De stad biedt een ruime keuze ook met betrekking tot de uitgaansmogelijkheden in de nacht: de verschillende disco clubs, bars, dansavonden op de terrassen van de restaurants bieden veel amusement. In ieder geval moet u in Poreč de binnenstad opzoeken, waar u belangrijke historische en culturele waarden tegenkomt, en de Euphrasian Basiliek, die onder bescherming van UNESCO staat. Hier bevinden zich archeologische vondsten, die bewijzen dat hier al in de oertijd mensen leefden. Uit de vondsten in de talrijke ontmoetingsplaatsen en kerken kunnen we een grote Romeinse invloed afleiden. De stegen van de binnenstad in Poreč behielden de geest van oudere tijden, u komt bij elke stap de monumenten van de grote culturen uit de oertijd tegen. Hier bevindt zich de Baredine kreek, waar een bijzondere plaatselijke amfibie leeft. Uit Poreč kunt u uitstapjes naar Rovinj doen, die sinds 1963 een culturele gedenkteken is, of naar de Lim fjord, de bron van natuurextremiteiten. In een boottocht kunt u ook de Brijuni archipel nationaal park bezoeken. Langere uitstapjes worden er naar de populaire toeristische doelpunten Pula en Medulin georganiseerd, en naar het unieke schiereiland, dat zich in de nabijheid van hen bevindt, en een bijzonder beschermd natuurgebied is.

** Other distances:
- Bar: 2 km
- Swimmingpool public: 3 km
- Restaurant: 2 km
- City: 2 km
- Water: 2,5 km
- Water sports: 2,5 km
- Vineyard: 2,5 km
- See: 2,5 km
- Minigolf: 3 km
- ATM / cash dispenser: 2,5 km
- Bakery: 2,5 km
distanza
Acquisti2 m
Traffico suburbano2 km
Scalo50 km
Divisione
Surface area: 65
raccordi
Bel appartamento di 65m2 con 2 camere da letto. La prima camera da letto ha 3 letti singoli che possono essere uniti o separati in base alle proprie esigenze. La seconda camera ha 2 letti singoli. L'accogliente soggiorno ha un divano letto dove può dormire una persona in più. La cucina è dotata di tutti gli elettrodomestici necessari. Il bagno è dotato di doccia. Inoltre troverete una terrazza, parcheggio per 1 auto, barbecue, Wi-Fi, TV/SAT.
utilizzare
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Horseriding, Fishing, Golfplaying
altro

Check-in: dalle 8:00 alle 23:00.
Check-out: fino alle 10:00.
In questa struttura si accetta solo 1 cane, senza eccezioni.

cane-gatto: (SOLO SE HANNO I PROPRI LETTI -
Gli animali non possono dormire nei letti degli alloggi!
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Annunci

load datadata load ...