Kuća za odmor el Port de la Selva Za najam Španjolska | Vakantiehuis**** in Porto Cristo max. 6 Persons

Vakantiehuis**** in Porto Cristo max. 6 Persons 

ID: BN1176529/970787
#KućaZaOdmor #ZaNajam #ElPortDeLaSelva #Cataluña #Girona #AltoAmpurdán #Španjolska
Kuća za odmor el Port de la Selva Za najam Španjolska
Kuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor el Port de la Selva Za najam Španjolska
Kontaktirajte vlasnika

 
 
  
 Sve ponude na nekretninama dobavljača
Sobe
spavaća soba3
statista
Terasayes,terasa
objekata
yes,bazen Bazen
yes,Plaža pristup Plaža pristup
yes,Klima-uređaj Klima-uređaj
Opis
Prachtige villa met privé zwembad bij de zee en het strand van Cala Anguila, in Portocristo. Geschikt voor 6 personen.
De buitenkant van dit huis nodigt uit om volop te genieten van het mooie weer. Het huis heeft een privé chloorzwembad van 9 x 4 meter met een diepte van 0,9 tot 1,8 meter. Daarnaast vind je ligstoelen om te zonnebaden, een buitendouche om het zout en zand van het strand af te spoelen en een grasveld waar de kleintjes in het huis kunnen spelen. Via een trap kom je op de veranda waar je kunt genieten van een heerlijke barbecue terwijl je uitkijkt over de zee op de achtergrond. Het pand is omheind en er zijn naaste buren.
položaj
#Girona #AltoAmpurdán
Aan het strand; Romantisch; Aan het water
Dit prachtige huis ligt aan de rand van Portocristo, op slechts 300 meter van Cala Anguila, een klein strand met fijn zand, turquoise blauw water en uitzonderlijke schoonheid. Maar je kunt ook andere nabijgelegen en even mooie baaien bezoeken, zoals Cala Mandia of Cala Romántica. Je vindt alle noodzakelijke diensten voor een onafhankelijk verblijf zoals supermarkten, winkels, bars en restaurants in Portocristo, waar je ook de oude Cave del Drach kunt bezoeken.
Udaljenost
Kupovina4 m
podjela
Surface area: 206m2
oprema
Het gelijkvloerse huis biedt een gezellige stijl met alle comfort voor een perfect verblijf. Woonkamer, eetkamer en keuken delen een grote ruimte uitgerust met AC, een satelliet-tv, een open haard en een keramische kookplaat. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Vervolgens heb je de 3 slaapkamers, allemaal met AC en 2 aparte bedden elk. Een van de slaapkamers heeft een en-suite badkamer met een douche. Er is nog een badkamer met douche in het huis. Tot slot kunnen we je een kinderbedje en een kinderstoel aanbieden als je met je baby reist.

Surface area: 206m2
drugi
Belangrijke informatie
-De airconditioning/verwarmingspomp werkt met munten.
-De energie wordt geleverd door zonnepanelen.
-Huisdieren zijn niet toegestaan.
-Het houden van evenementen is verboden.
-Er is parkeergelegenheid buiten voor 1 auto.
De check-in tijd is vanaf 16:00 uur en de check-out tijd is tot 10:00 uur.
-Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.
Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen onder de 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55€/nacht en gast in het laagseizoen en 2,2€/nacht en gast in het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van je verblijf.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Oglasi

load datadata load ...