Kuća za odmor Rijssen Za najam Netherlands | Vakantiehuis* in Holten max. 4 Persons

Vakantiehuis* in Holten max. 4 Persons 

ID: BN1176433/970357
#KućaZaOdmor #ZaNajam #Rijssen #ProvincieOverijssel #Netherlands
Kuća za odmor Rijssen Za najam Netherlands
Kuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam NetherlandsKuća za odmor Rijssen Za najam Netherlands
Kontaktirajte vlasnika

 
 
  
 Sve ponude na nekretninama dobavljača
Sobe
spavaća soba2
statista
Terasayes,terasa
Opis
Chaletpark ligt op een unieke locatie, heel gemakkelijk bereikbaar en te midden van uitzonderlijk natuurschoon. Dit is een park in ontwikkeling waarbij is gekozen voor heel veel ruimte rond de chalets, mooie waterpartijen en een zorgvuldige parkinrichting. Alle bungalows hebben uitzicht op de vijver.

Het park ligt aan de voet van de Holterberg, een deel van de Sallandse Heuvelrug. In dat Nationale Park kun je 's morgens de reeën zien lopen, met een beetje geluk steenmarters en dassen kunt waarnemen en wel liefst 75 vogelsoorten spotten. In de bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug kun je heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn ook Nordic Walking routes aangelegd. Buitenplaats Holten is prachtig ruim opgezet en biedt u de rust, ruimte en stilte van de natuur, om helemaal eens bij te komen.

Het Wereldtijdpad in de omgeving van de Holterberg biedt verschillende wandelroutes. Elke route voert door een andere periode van de geschiedenis. Langs de route staan meer dan 2000 jaarpaaltjes, waarop wetenswaardigheden uit het betreffende jaar staan vermeld.

In de omgeving een verscheidenheid aan mogelijkheden voor activiteiten en dagtrips. Wie lekker wil winkelen of uitstapjes wil maken, kan tijdens de openingsdagen terecht in de stad Rijssen (3 km) of het dorpje Holten (2 km).
položaj
Vakantiepark
oprema

<strong>De Forest lodge met hottub: in stijl genieten van de Holterberg</strong>

Deze <strong>ruime & luxe vakantiewoning</strong> beschikt over een zeer ruime en moderne woonkamer met heerlijke <strong>hoekbank</strong>. Door de vele grote ramen heeft u een mooi panorama <strong>uitzicht</strong>. De woonkamer heeft openslaande deuren, zodat je ook kunt genieten van de buitenruimte. De riante keuken is uitgerust met een <strong>vaatwasser</strong> er <strong>combimagnetron</strong>. Deze vakantiewoning in Holten heeft 2 aparte slaapkamers met boxspringbedden. Ée slaapkamer heeft een riant 2 persoons bed, de andere slaapkamer is uitgerust met 1-persoons bedden. De badkamer is ruim. Buiten kan je een heerlijke hottub vinden, die je zelf warm kan stoken met hout.

<ul><li>Bestel ook een streekontbijt als extra optie ontbijt ☕️????</li></ul>

Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: o smoking!!!
koristiti
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: o smoking!!!
drugi
<strong>GROEPEN</strong>

Betreft de reservering een aantal personen die tezamen als groep moeten of kunnen worden aangemerkt, dan is degene die reserveert verplicht daarvan terstond en uitdrukkelijk melding te maken. Degene die reserveert, is hoofdelijk aansprakelijk voor het nakomen van alle verplichtingen, niet alleen voor hemzelf, maar voor alle aangemelde leden die deel uitmaken van zijn groep. Verblijf van groepen is op Buitenplaats Holten in beperkte mate mogelijk. Groepen dienen bij aankomst bij de receptie voor het gehuurde een waarborgsom (bedrag in onderling overleg vast te stellen) per groep te betalen.


<strong>JONGEREN</strong>
Alleenreizende jongeren worden niet in de verhuurobjecten of op het park toegelaten.

<strong>BEZOEKERS</strong>
Indien u bezoekers ontvangt, dan verzoeken wij u dit bij de receptie te melden en hiervoor betaalt u het bezoekerstarief. Wij wijzen u erop, dat u verantwoordelijk bent voor het gedrag van uw bezoekers. Bezoekers dienen uiterlijk 22.30 uur het terrein te hebben verlaten. Auto’s van bezoekers worden geparkeerd op de parkeerplaats.

<strong>KLACHTEN</strong>
Ondanks alle organisatie en zorg is het mogelijk dat u een klacht heeft. U dient zich dan direct met uw opmerking of klacht bij de receptie te melden, teneinde deze op te lossen. Indien de klacht niet tot tevredenheid wordt opgelost, heeft u tot uiterlijk 14 dagen na vertrek uit het vakantiepark de gelegenheid de klacht schriftelijk in te dienen bij het management waar de klacht alsnog grondig wordt onderzocht.

<strong>AANSPRAKELIJKHEID</strong>
Buitenplaats Holten is niet aansprakelijk voor: schade of letsel, ontstaan als gevolg van het verblijf op ons terrein; schade ondervonden door het gebruik van de op het terrein aanwezige faciliteiten; schadeclaims, voortvloeiend uit geluidsoverlast veroorzaakt door derden; mondeling of telefonisch verstrekte inlichtingen; het onklaar raken en/of buiten gebruik zijn van faciliteiten en/of voorzieningen.

<strong>ALGEMEEN VOORBEHOUD</strong>
De prijzen zijn inclusief BTW. Bij wijziging hiervan behouden wij ons het recht voor de prijzen dienovereenkomstig aan te passen. Op alle prijzen in deze brochure zijn wijzigingen voorbehouden. Fouten of vergissingen in deze brochure binden ons niet. Verder zijn de Recron Voorwaarden van toepassing.

<strong>RESERVERING
</strong>De reservering van een object kan rechtstreeks via Internet of telefonisch bij Buitenplaats Holten geschieden. U ontvangt uw reserveringsbewijs/ factuur uiterlijk 1 week na aanvraag van de reservering. Dit reserveringsbewijs is uw bewijs van boeking. In de tarieven is rekening gehouden met de aanwezige voorzieningen en het wel of niet gebruiken daarvan in de periode waarin u op onze campings verblijft.<strong>
</strong>
<strong>VOORKEUR
</strong>Heeft u voorkeur ten aanzien van ligging, meerdere bungalows naast elkaar of een bepaald nummer, dan willen wij hieraan, indien mogelijk, graag voldoen. De voorkeurskosten bedragen € 12,50 per boeking.<strong>
</strong>
<strong>BETALING
</strong>Bij reservering dient 50% van de huursom te worden betaald. Het restantbedrag dient uiterlijk één maand voor aanvang van het verblijf in ons bezit te zijn.<strong>
</strong>
<strong>ANNULERING</strong>
Door het deelnemen aan een annuleringskostenverzekering kunt u zich vrijwaren van de kosten van een eventuele annulering. Heeft u geen verzekering afgesloten en u annuleert het gehuurde object, dan worden de annuleringsregels volgens Artikel 6 van de Recron Voorwaarden toegepast die vermeld staan op <a href="http://www.buitenplaatsholten.nl" rel="nofollow" target="_blank">www.buitenplaatsholten.nl</a> of aan de receptie verkrijgbaar zijn. Een annuleringsverzekering kan tot maximaal twee weken na reservering worden afgesloten.

<strong>AANKOMST EN VERTREK</strong>
Op de dag van aankomst kan vanaf 15.00 uur het gehuurde object betrokken worden. Bij aankomst ontvangt u bij de receptie de sleutel en andere voor u van belang zijnde informatie. Op de dag van vertrek dient men uiterlijk voor 10.00 uur het gehuurde object te hebben verlaten.

<strong>EINDSCHOONMAAK</strong>
Uw bungalow wordt bij vertrek door ons schoongemaakt. U kunt volstaan met uw accommodatie bezemschoon achter te laten, de afwas te doen en de koelkast schoon te maken. De dekbedden legt u opgevouwen op de bedden en de lakens doet u in een sloop. De vuilniszak deponeert u in de container.

<strong>BEWONING</strong>
Gebruik en bewoning maximaal door het aantal personen waarvoor de accommodatie is ingericht. In de accommodatie is een volledige inventaris aanwezig.
BEDLINNENPAKKET en KINDERMEUBILAIR

Bij aankomst in uw bungalow, huisje of caravan liggen bedlinnenpakketten klaar. Wilt u tijdens uw verblijf uw bed verschonen, dan zijn er bij de receptie bedlinnenpakketten te huur à € 7,50. Dit pakket bestaat uit een hoeslaken, een onderlaken en een kussensloop (één-persoons) De huur van kindermeubilair (campingbedje + kinderstoel) bedraagt € 5,- per periode (bij reservering opgeven). Het dekbedje en bedlinnen voor het campingbedje dient u zelf mee te brengen.


<strong>AUTO
</strong>Bij elke verhuuraccommodatie of kampeerplaats mag max. 1 personenauto worden geparkeerd. De overige auto’s dienen op de parkeerplaats te worden geplaatst.<strong>
</strong>
<strong>HUISDIEREN</strong>
Op het park en in de accommodaties worden geen huisdieren toegestaan.

<strong>Recron Voorwaarden
</strong><ul><li>Op iedere boeking zijn de Recron voorwaarden van kracht, <a href="http://www.buitenplaatsholten.nl/downloads/Voorwaarden+Vakantieverblijven+2003.pdf" rel="nofollow" target="_blank">download</a> de voorwaarden.</li><li>De Recron Voorwaarden voor vaste plaatsen kunt u hier <a href="http://www.buitenplaatsholten.nl/downloads/voorwaarden-vaste-plaatsen.pdf" rel="nofollow" target="_blank">downloaden</a></li></ul>
Slechts 1 hond toegestaan in deze accommodatie, geen uitzonderingen.
Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Oglasi

load datadata load ...