Kuća za odmor Roses Za najam Španjolska | Vakantiehuis*** in Roses max. 6 Persons

Vakantiehuis*** in Roses max. 6 Persons 

ID: BN1176395/970190
#KućaZaOdmor #ZaNajam #Roses #Katalonija #Oberampurien #Španjolska
Kuća za odmor Roses Za najam Španjolska
Kuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Roses Za najam Španjolska
Kontaktirajte vlasnika

 
 
  
 Sve ponude na nekretninama dobavljača
Sobe
spavaća soba3
statista
Terasayes,terasa
objekata
yes,Klima-uređaj Klima-uređaj
Opis
Comfortabel en ruim appartement met een capaciteit voor 6 personen. Het is gelegen in het stedelijke centrum van Roses, vlakbij zijn er allerlei winkels en restaurants waar u kunt genieten van de beste verse vis en zeevruchten uit de Roses Bay. Het zandstrand ligt op slechts 30 meter afstand en is een van de meest kristalheldere wateren van de kust van Girona. Ideaal om met familie of vrienden te genieten van de vele mogelijkheden die de Costa Brava te bieden heeft.
položaj
#Oberampurien #Oberampurien
Aan het strand; Aan het water
In de omgeving kunt u verschillende activiteiten beoefenen zoals fiets- of wandelroutes en op slechts 1,5 km een zandstrand met een van de meest kristalheldere wateren van de Girona kust en ook de promenade met een prachtig uitzicht op de baai van Roses.
podjela
Surface area: 104
oprema
Ruim appartement met een capaciteit voor 6 personen.
Deze accommodatie heeft 3 slaapkamers, een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de overige slaapkamers hebben 2 eenpersoonsbedden.
Het appartement heeft 2 badkamers, waarvan één badkamer een douche heeft. Bij deze accommodatie vindt u ook een balkon vanwaar u de zee kunt zien. Een volledig uitgeruste keuken.
Je kunt aan het eind van de dag ontspannen in de woonkamer waar een bank staat.<br><br>Surface area: 104
drugi
Belangrijk; Na het maken van de reservering dient u ons de volgende gegevens te verstrekken; volledige naam, nummer van paspoort of ID en geboortedatum van alle huurders.
sleuteloverdracht; Tijdens de sleuteloverdracht betaalt de klant de rest van het bedrag zoals vermeld in het reserveringscontract contant en tekent de klant de bijbehorende vakantiehuurovereenkomst voor de afgesproken periode.
huurperiode; De huurperiode van de accommodatie staat vermeld in de eigen voorwaarden van het contract, de sleuteloverdracht vindt plaats tussen 16.00 en 20.00 uur vanaf de eerste dag van de overeengekomen periode. Indien het voor de klant onmogelijk is om binnen deze bovengenoemde uren te arriveren, betaalt deze klant 50 euro als extra toeslag. De eigenaar moet op de hoogte worden gebracht met informatie over de verwachte aankomsttijd, zodat werknemers hun werktijden kunnen aanpassen. Na 22.00 uur is de sleuteloverdracht niet meer mogelijk, indien de klant later arriveert, kan hij of zij de volgende dag in de ochtend terugkomen. In elk ander geval heeft de eigenaar geen verplichtingen, de huurder verliest de betaling die hij heeft gedaan bij het bevestigen van de boeking.
Vertrek is op de vastgestelde dag tot 10.00 uur, het tijdstip van vertrek dient u 24 uur van tevoren door te geven aan de eigenaar. De huurder is zelf verantwoordelijk voor het achterlaten van de sleutels in ons kantoor, hij of zij dient de accommodatie in dezelfde staat achter te laten als bij aankomst.
Borg; Bij de sleuteloverdracht ondertekent de huurder een document, dat het bedrijf het recht geeft om uw creditcard te gebruiken om een garantie te betalen. Aan het einde van het verblijf overhandigt de klant de accommodatie, meubels en faciliteiten in dezelfde staat als bij aankomst, de huurder is verantwoordelijk voor alle schade veroorzaakt tijdens het verblijf, inclusief schade veroorzaakt door een huisdier. Daarnaast komt het bedrag overeen met kosten voor schoonmaak, herstel of vervanging van de schade, deze worden in mindering gebracht op de borg.
Administratie kosten; De uitgifte van het contract is bij de prijs inbegrepen, onder vermelding van -administratiekosten- en u betaalt 6 euro per dag.
Diensten; De kosten voor faciliteiten zijn inbegrepen in de totaalprijs behalve in bijzondere gevallen, deze worden persoonlijk met de klant besproken. In de accommodaties waar gasflessen worden gebruikt, zal de klant tijdens openingstijden contact opnemen met de eigenaar als de fles leeg is, zodat er een nieuwe fles wordt geregeld.
communautaire gedragscode; De accommodaties in de gemeenschap met buren hebben hun eigen gedragsregels van de omgeving. De gemeenschappelijke voorzieningen zoals zwembad of tennisbanen zijn niet het hele jaar open, de data waarop ze gesloten of open zijn, zijn afhankelijk van het weer, aantal gasten, hygiënische omstandigheden en andere factoren. Dat is ook de reden dat de eigenaar niet verantwoordelijk is voor deze gemeentelijke voorzieningen als deze door diverse factoren niet open zijn, deze voorzieningen staan niet in zijn beheer. Hetzelfde geldt voor de klanten, zij zijn verantwoordelijk voor hun eigen veiligheid bij het gebruik van deze faciliteiten.
Beëindiging van het contract; De eigenaar kan het contract beëindigen in de volgende situaties;
1 Bij extreem veel gebruikers van een accommodatie kan de eigenaar te allen tijde vragen naar de namen en identiteitskaart
2 De overdracht of onderhuur van het geheel of een deel van het voorwerp van dit contract;
3 Meubilair verplaatsen in de woonruimte
4 Het vertonen van activiteiten die indruisen tegen de regels van de gemeenschap, de regels van de samenleving, over hygiëne en de regels van de openbare orde en activiteiten van de huurders die de rust van het complex en de buurt verstoren.
Uitzonderingen op verplichtingen; De eigenaar is niet verantwoordelijk voor de volgende situaties:
1 Elke diefstal, verlies of schade die de klanten ervaren tijdens hun verblijf in de gehuurde accommodatie, zelfs in de gevallen waarin er een gehuurde kluis in de kamer is
2 Slecht aanbod van grotere bedrijven zoals elektriciteit, gas en water
3 U meldt een defect aan elektromechanische of andere apparatuur in de accommodatie aan de eigenaar en deze neemt binnen 24 uur contact op met de technische dienst, een gebrek aan service van hun kant wordt niet door de eigenaar vergoed.
4 De werkzaamheden van de gemeente of andere instanties buiten het bedrijf van de eigenaar kunnen nabij of in hetzelfde gebouw plaatsvinden, dit kan gevolgen hebben voor de dagelijkse gang van zaken bij het verblijf van de huurders.
5 Wifi-toegang wordt geleverd door externe bedrijven en niet elk appartement van de eigenaar heeft voldoende signaal. Indien de verbinding onvoldoende is, zal de eigenaar het bedrag voor de beloofde dienst terugbetalen, met toestemming van de leverancier, zonder dat de klant de eigenaar kan aanspreken op de slechte verbinding.
In het geval dat de klant een accommodatie huurt en de beloofde accommodatie niet beschikbaar is, moet de eigenaar de klant een andere gelijkwaardige accommodatie of beter aanbieden. Indien de klant hiermee niet tevreden is, dient de eigenaar het voor zijn tussenkomst betaalde bedrag aan de klant terug te betalen.

Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Oglasi

load datadata load ...