Kuća za odmor Može Picafort Za najam Španjolska | Vakantiehuis*** in Can Picafort max. 4 Persons

Vakantiehuis*** in Can Picafort max. 4 Persons 

ID: BN1173696/854379
#KućaZaOdmor #ZaNajam #MožePicafort #OtociBaleari #Mallorca #SantaMargarita #PlaDeMallorca #Španjolska
Kuća za odmor Može Picafort Za najam Španjolska
Kuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Može Picafort Za najam Španjolska
Kontaktirajte vlasnika

 
 
  
 Sve ponude na nekretninama dobavljača
Sobe
spavaća soba2
statista
Terasayes,terasa
objekata
yes,Plaža pristup Plaža pristup
yes,Klima-uređaj Klima-uređaj
Opis
Dit charmante appartement ligt op slechts 240 meter van het strand. Het heeft een capaciteit voor 4 personen en is gelegen in Can Picafort.

Het appartement beschikt over een groot privéterras dat heerlijk is uitgerust om met uw dierbaren te genieten van het goede weer op het eiland en ook de zee aan het einde van de straat te bewonderen. Het appartement, gelegen in een woonwijk van de stad, bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw, heeft nog één buurman en heeft een onafhankelijke toegang.
položaj
#Mallorca #SantaMargarita
Aan het strand; Aan het water
Can Picafort is een gezinsbestemming op het eiland Mallorca met een fantastisch strand van fijn zand en helder water. Daar vindt u alle noodzakelijke diensten voor een onafhankelijk verblijf, zoals bars, restaurants, winkels en supermarkten. Niet ver weg bereikt u de paradijselijke stranden van Ses Casetes dels Capellans of Playa de Muro. U kunt ook een bezoek brengen aan het middeleeuwse stadje Alcudia, op marktdag naar Pollensa gaan of een andere dag golfen aan zee op de golfbaan Alcanada.

** Other distances:
- Bar: 100 meter
- City: 250 meter
- ATM / cash dispenser: 200 meter
Udaljenost
Prigradskom prometu600 m
podjela
Surface area: 90m2
oprema
Binnenin heeft het appartement een moderne en gezellige stijl. De woonkamer is voorzien van een tv met satellietzenders en airconditioning. De moderne woonkeuken is van alle gemakken voorzien en heeft een keramische kookplaat. Hier vindt u ook de wasmachine, strijkijzer en strijkplank. In het appartement zijn er twee slaapkamers, beide met een tweepersoonsbed, kledingkast en AC. Een van hen heeft ook een en-suite badkamer met douche. Er is ook nog een badkamer met een douche voor de rest van het huis. Ten slotte kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel klaarmaken voor het geval u met uw baby reist.

Surface area: 90m2

Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Golfplaying
koristiti
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Golfplaying
drugi
<strong>BELANGRIJKE GEGEVENS</strong>
- Houd er rekening mee dat jeugdgroepen en feesten niet zijn toegestaan.
- De inchecktijd is vanaf 16:00 uur en de uitchecktijd is tot 10:00 uur.
- Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Het organiseren van evenementen is verboden.
- Toeristenlicentie: ETVPL/15224
- Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve personen onder de 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen € 0,55/nacht per gast tijdens het laagseizoen en € 2,2 per nacht per gast tijdens het hoogseizoen. Vanaf de 9e dag van uw verblijf wordt de belasting gehalveerd.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Oglasi

load datadata load ...