Kuća za odmor Ruže Za najam Španjolska | Vakantiehuis*** in Roses max. 6 Persons

Vakantiehuis*** in Roses max. 6 Persons 

ID: BN1164513/715341
#KućaZaOdmor #ZaNajam #Ruže #Cataluña #AltoAmpurdán #L'altEmpordà #Španjolska
Kuća za odmor Ruže Za najam Španjolska
Kuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam ŠpanjolskaKuća za odmor Ruže Za najam Španjolska
Kontaktirajte vlasnika

 
 
  
 Sve ponude na nekretninama dobavljača
Sobe
spavaća soba3
statista
Terasayes,terasa
objekata
yes,Plaža pristup Plaža pristup
yes,Klima-uređaj Klima-uređaj
Opis
Dit appartement ligt in het hart van Roses, omringd door een verscheidenheid aan winkels en restaurants waar u kunt genieten van de meest verse vis en zeevruchten uit de baai van Roses. Het zandstrand, bekend om zijn uitzonderlijk heldere water, ligt op slechts 20 meter afstand, waardoor het een van de mooiste stranden aan de kust van Girona is.

Ideaal om te genieten met familie of vrienden, biedt deze locatie talloze mogelijkheden om het beste van de Costa Brava te ervaren. Of je nu de lokale culinaire hoogstandjes verkent of ontspant aan zee, deze plek biedt een perfecte uitvalsbasis voor je avonturen.
položaj
#AltoAmpurdán
Aan het strand; Aan het water

Rosas belichaamt de essentie van een mediterrane stad, doordrenkt van belangrijke toeristische en maritieme tradities. Rosas ligt in een kenmerkend natuurlijk landschap in de noordelijke regio van de Costa Brava, op minder dan 30 km van de Franse grens, 65 km van Girona en 160 km van Barcelona. Rosas staat bekend als een belangrijk toeristisch knooppunt en heeft een charmant aanbod van huizen, hotels, stranden en havens voor zowel vis- als sportliefhebbers, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is in het noorden van de Costa Brava.

De kustlijn van Rosas heeft een uitgestrekt zandstrand, dat het hele jaar door bezoekers trekt met zijn levendige sfeer. De stad biedt een overvloed aan activiteiten en attracties, van opwindende kartavonturen en dagen in het waterpark tot ontspannen rondjes midgetgolf en schilderachtige boottochten naar Cape Creus. Een ritje aan boord van het toeristentreintje maakt de ervaring nog leuker, en dat zijn nog maar een paar van de vele manieren om te genieten van uw vrije tijd in Rosas.

Met haar diverse aanbod is Rosas een ideale bestemming voor gezinnen of vrienden die de overvloedige mogelijkheden die de Costa Brava te bieden heeft willen verkennen.** Other distances:
- Restaurant: 200 meter
- Beach: 50 meter
Udaljenost
Kupovina250 m
Prigradskom prometu600 m
Plaža50 km
podjela
Surface area: 120
oprema

Dit comfortabele appartement biedt voldoende ruimte voor maximaal 6 gasten. Het pand heeft drie slaapkamers, elk voorzien van twee eenpersoonsbedden, waardoor alle bewoners comfortabel kunnen slapen. Voor het gemak zijn er ook twee badkamers beschikbaar.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is het privéterras, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een adembenemend uitzicht op de baai van Roses. Met een ruim interieur en een prachtige buitenruimte is deze accommodatie ideaal voor gezinnen of groepen vrienden die op zoek zijn naar een onvergetelijk verblijf aan de Costa Brava.

<strong>Accommodatie type</strong>: Appartement

<strong>Capaciteit</strong>: Geschikt voor maximaal 6 gasten

<strong>Oppervlakte</strong>: 120 vierkante meter

<strong>Slaapkamers:</strong>

<ul><li>3 slaapkamers</li></ul>

<strong>Eenpersoonsbedden:</strong>

<ul><li>Totaal 6 eenpersoonsbedden</li></ul>

<strong>Badkamers:</strong>

<ul><li>2 badkamers</li></ul>

Surface area: 120
drugi
ONLINE CHECK-IN: Enkele dagen vóór uw aankomst ontvangt u een bericht met een link voor online inchecken. Dit proces omvat het registreren van de bewoners, het afrekenen van de resterende betaling, het ondertekenen van het contract en het ontvangen van informatie over de sleuteloverdracht.

Tijdens het online inchecken geeft u toestemming aan de lokale touroperator om een borg te innen in geval van misbruik van de accommodatie. Deze waarborgsom gaat altijd vergezeld van een factuur waarop de geleden schade vermeld staat.

TOERISTENBELASTING: Deze belasting dient ter plaatse betaald te worden. Let op: de prijs kan veranderen.

BORG: Bij aankomst moet je de huurovereenkomst ondertekenen en ons je creditcardgegevens geven. We bewaren deze gegevens tijdens je verblijf totdat je accommodatie is gecontroleerd na vertrek. Het bedrag van de borg varieert tussen € 300 en € 1200, maar dit bedrag wordt alleen van je creditcard afgeschreven in geval van schade.

HUISDIEREN: In onze accommodaties zijn huisdieren welkom, tegen een toeslag.

TOEGANG TOT ACCOMMODATIE: De toegang tot onze accommodaties wordt vergemakkelijkt via een mobiele telefoonapplicatie, waarmee u deuren kunt ontgrendelen. Het is absoluut noodzakelijk om vooraf bij de plaatselijke touroperator te bevestigen dat u deze applicatie op uw mobiele apparaat heeft geïnstalleerd.

LEVERINGEN: Behalve in speciale gevallen die rechtstreeks aan de klant worden meegedeeld, worden de leveringskosten in de totaalprijs geïntegreerd. In gevallen waarin gasflessen vervangen moeten worden, is het de verantwoordelijkheid van de klant om tijdens openingstijden contact op te nemen met de eigenaar om de lege fles te ruilen.

GEMEENSCHAPSNORMEN: Accommodaties binnen gemeenschappelijke instellingen voldoen aan specifieke regels en voorschriften. Faciliteiten zoals zwembaden en tennisbanen zijn mogelijk niet het hele jaar door beschikbaar, afhankelijk van factoren zoals het weer en de hygiëne. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor de onbeschikbaarheid van dergelijke faciliteiten binnen een gemeenschapscomplex, los van zijn managementrol, terwijl klanten de verantwoordelijkheid op zich nemen voor het veilige gebruik ervan.

BESLUIT VAN HET CONTRACT: De eigenaar behoudt zich het recht voor om het contract te beëindigen onder de volgende omstandigheden:

1. Overmatige bezetting zonder voorafgaande kennisgeving, waardoor de eigenaar de namen en identiteitskaarten van alle bewoners opvraagt.
2. Ongeoorloofde overdracht of onderverhuur van de gehele of een deel van de accommodatie.
3. Herschikking van meubilair binnen de accommodatie.
4. Deelname aan activiteiten die in strijd zijn met gemeentelijke regelgeving, samenlevingsrichtlijnen, hygiënenormen of openbare regels, waardoor andere huurders worden getroffen.

UITGESLOTEN AANSPRAKELIJKHEDEN: De eigenaar is niet aansprakelijk in de volgende situaties:

1. Diefstal, verlies of schade opgelopen door klanten tijdens hun verblijf, zelfs als er een kluis is gehuurd.
2. Leveringsverstoringen van grote bedrijven (elektriciteit, gas, water).
3. Storing van toestellen gemeld aan de eigenaar, die binnen 24 uur contact opneemt met de Technische Dienst. Gebrek aan hulp rechtvaardigt geen compensatie.
4. Externe werkzaamheden door gemeentehuis of instellingen, die mogelijk een impact hebben op het verblijf van de huurder.
5. WiFi-diensten van externe bedrijven dekken mogelijk niet alle beheerde appartementen. In geval van een gebrekkige aansluiting zal de eigenaar met toestemming van de leverancier de servicekosten terugbetalen, zonder dat de klant schuld kan worden aangerekend.
Indien het gehuurde niet meer beschikbaar is, verplicht de eigenaar zich ertoe een alternatief van een soortgelijke of hogere categorie aan te bieden. Bij ontevredenheid wordt het betaalde bedrag voor het intermediair beheer gerestitueerd.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Oglasi

load datadata load ...