Iznajmljivanje za odmor Klenovica Za najam Hrvatska | Vakantiehuis*** in Klenovica max. 5 Persons

Vakantiehuis*** in Klenovica max. 5 Persons 

ID: BN63139/139714
Iznajmljivanje za odmor Klenovica Za najam Hrvatska
Iznajmljivanje za odmor Klenovica Za najam Hrvatska Iznajmljivanje za odmor Klenovica Za najam Hrvatska Iznajmljivanje za odmor Klenovica Za najam Hrvatska Iznajmljivanje za odmor Klenovica Za najam Hrvatska Iznajmljivanje za odmor Klenovica Za najam Hrvatska Iznajmljivanje za odmor Klenovica Za najam Hrvatska Iznajmljivanje za odmor Klenovica Za najam Hrvatska Iznajmljivanje za odmor Klenovica Za najam Hrvatska Iznajmljivanje za odmor Klenovica Za najam Hrvatska Iznajmljivanje za odmor Klenovica Za najam Hrvatska Iznajmljivanje za odmor Klenovica Za najam Hrvatska
Kontaktirajte vlasnika

Iznajmljivanje za odmor Za najam
tjedno Cijena na upit.
hr- Klenovica
Hrvatska

dostupan po dogovoru

dobavljač/partner:
  Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
kontaktirati  
  Početnareedb,link 
 Sve ponude na nekretninama dobavljača
detalj
spavaća soba: 

  
tjedno:
Cijena na upit.
balkon 
yes,balkon
terasa 
yes,terasa
Mogućnosti
Klima-uređaj
yes,Klima-uređaj
bazen
yes,bazen
Plaža pristup
yes,Plaža pristup
#IznajmljivanjeZaOdmor #ZaNajam #Klenovica #PrimorskoGoranskaŽupanija #OpćinaNoviVinodolski #Hrvatska
Kratki opis

Dit appartementencomplex is gelegen naast het vissersdorpje Klenovica, in de buurt van de strandboulevard, tussen de steden Novi Vinodolski en Senj. De plaats staat sinds 30 jaren bekend als vakantieoord. Het is aan het grote recreatiegebied en de kleurrijke toeristische aanbiedingen te danken, dat de vakantie hier altijd belevenisvol en opwindend is. Door de nabijheid van de kust en het kiezelige strand wordt het plezier ook voor de jongste vakantiegangers gegaranteerd. Ter plekke bevinden zich een wisselkantoor, een winkel en een restaurant van hoog niveau. De appartementen zijn straks 100m ver van de kust gelegen. Dit vakantieoord is voor familievakanties het meest geschikt. 

položaj

Udaljenost
kupovina
 

 

hektar  

zračna luka
 

40 

 

hektar  

prigradskom prometu
 

500 

 

m²  

Aan het strand; In de natuur; Aan het water
Naast het baden vindt u op dit vakantieoord talrijke mogelijkheden voor een actiefe recreatie. U kunt kiezen voor verschillende watersportsoorten of wandelen, maar ter plekke kunt u ook verschillende watervoertuigen huren of aan een georganiseerde uitstapje naar de Kvarner Aquatorium deelnemen. Het is aan de gunstige ligging van het vakantieoord te danken, dat er vele beschermde natuurgebieden in de buurt zijn, zoals Sjeverni Velebit, Risnjak, Plitvička jezera, Paklenica. Door de kleurrijke aanbieding wordt hier de recreatie gegaranteerd, het maakt niet uit, of u naar rust of even een actiefe vakantie verlangt. De grote visstand lokt de dolfijnen naar de kreek toe, en als u geluk hebt, kunt u ze ook van nabij bekijken. Naast de dolfijnen zijn ook de zwanen vaste gasten in de kreek, die hier naar alle waarschijnlijkheid op enige manier aan de zee leven. De plaatselijke restauranten bieden uitstekende verse visspecialiteiten aan, voor die de ingrediënten vaak de restaurateur zelf uitvist.

** Other distances:
- Bike rent: 8 km
- Restaurant: 250 meter
- City: 8 km
- Water: 200 meter
- Water sports: 200 meter
- See: 200 meter
- ATM / cash dispenser: 8 km
- Fitness: 8 km
- Bakery: 400 meter 
podjela

Surface area: 24 

oprema

Dit moderne mobiele huis heeft een oppervlakte van 24m2. In deze accomodatie bevinden zich twee slaapkamers, de ene is uitgerust met een tweepersoonsbed, en de andere met twee eenpersoonsbedden. Uw ontspanning wordt s’nachts door de anatomische beukenhouten ledikant en de goede matrassen gegaranteerd. Hier staan nog een ruime kledingkast en een nachtkastje ter beschikking. In de woonkamer/eetkamer bevindt zich nog de keuken en een zithoek met uittrekbare bed. De badkamer is uitgerust met douche en toilet. Tot het huis behoort er nog een eigen houten terras, voorzien met tafel en stoelen, een parasol en een barbeque. Van hier kunt a van een prachtige uitzicht op de zee en de omgeving genieten. 

koristiti

Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Fishing
No smoking!!! 

rss feed Digg.com Folkd Google Reddit Linkarena

Oglasi

load datadata load ...