Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal | Vakantiehuis*** in Vinha da Rainha max. 4 Persons

Vakantiehuis*** in Vinha da Rainha max. 4 Persons 

ID: BN38980/129272
Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal
Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal Iznajmljivanje za odmor Vinha da Rainha Za najam Portugal
Kontaktirajte vlasnika

Iznajmljivanje za odmor Za najam
tjedno od 485,60US$ (411,00 EUR)
pt- Vinha da Rainha
Coimbra, Portugal

dostupan po dogovoru

dobavljač/partner:
  Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
kontaktirati  
  Početnareedb,link 
 Sve ponude na nekretninama dobavljača
detalj
spavaća soba: 

  
tjedno:
terasa 
yes,terasa
Mogućnosti
bazen
yes,bazen
Plaža pristup
yes,Plaža pristup
#IznajmljivanjeZaOdmor #ZaNajam #VinhaDaRainha #Coimbra #Portugal
Kratki opis

Termas da Azenha is een klein dorpje in Midden-Portugal, gelegen in een schitterende vallei, ongeveer 12 km van de Atlantische kust. Van oorsprong is het een spa met geneeskrachtig water, met een geschiedenis van honderden jaren. De natuurlijke waterbron is nog steeds werkzaam en de gebouwen zijn grotendeels bewaard gebleven. Het complex ligt net buiten het dorpje Pedrogão do Pranto, aan de voet van de heuvels en valt gedeeltelijk binnen de vallei van de rivier de Pranto, een zijtak van de Mondego die bij Figueira da Foz de Atlantische Oceaan instroomt. De situering op de grens van twee ecosystemen (waterrijke rijstcultuur en bebost heuvelterrein) levert een rijk geschakeerde flora en fauna. In het gebied komen meer dan 300 soorten vogels voor en er bestaat een zeer gevarieerde mix van loof-, pijn- en fruitbomen. Om nog maar niet te spreken van het ruime aanbod aan vissen, rivierkreeften en -garnalen, kikkers, vossen, konijnen, hazen en vleermuizen. In de Termas da Azenha kunt u van een ontspannende, natuurlijke vakantie genieten. Termas da Azenha beschikt over een zwembad en peuterbad gevuld met het zuivere bronwater van de Termas. Er is een grote bibliotheek (ook kinderboeken en films) en een fitnessruimte in het oude badhuis. Voor kinderen is er ook van alles te doen. Er zijn bordspelletjes, Lego, een aantal muziekinstrumenten (piano, gitaar, trommels) en er is een verkleedkamer met heel veel leuke kleren, schoenen, sjaaltjes, hoeden en pruiken. Elke week zijn er mozaiek-workshops. Verder kunt u zich laten masseren (ontspanning, sport, hotstone, shiatsu, voet). Deze worden gegeven in het badhuis, inmiddels mooi verbouwd en gedecoreerd. Alle huizen en kamers in de Termas zijn prachtig beschilderd of hebben mozaieken. Er is een cafeetje met prettig terras, en u kunt ´s avonds een diner reserveren. De kinderen vinden het wellicht leuk om de ezel Esmé of de honden te aaien of de kippen te voeren. De Termas is een (piep)kleine boerderij, met veel fruitbomen, olijfbomen, een moestuin en wat klein vee. In de zomer maken we ritjes met de ezelkar, op afspraak. In ieder geval is het prettig om op een warme dag verkoeling te zoeken in het <strong>zwembad</strong> (2010). Kortom een vakantie in de Termas da Azenha is super voor mensen die van natuur houden, van onbespoten eten, van rust, en van sober-maar-comfortabel. 

položaj

Udaljenost
prigradskom prometu
 

1500 

 

m²  

zračna luka
 

200 

 

hektar  

In de natuur
Het gebied leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen, fietstochten en ritten te paard. De nabijheid van de Atlantische kust met een badplaats als Figueira da Foz en de rustige stranden van Lavos en Leirosa maken de locatie aantrekkelijk voor zon- en zeeaanbidders. Mensen die rust, natuur en schone lucht zoeken komen hier dan ook volop aan hun trekken. Het geneeskrachtige water uit de bronnen van het complex vormt natuurlijk een extra attractie. Niet alleen voor natuurliefhebbers heeft deze regio veel te bieden, ook degenen die voor cultuur naar Portugal komen treffen een ruim aanbod. De oude universiteitsstad Coimbra ligt op minder dan 40 kilometer afstand. De opgravingen van de vroegere Romeinse vestiging Conimbriga bevinden zich op nog geen 25 kilometer en ook de bedevaartplaats Fatima, het klooster van Batalha, het voormalige jachtslot in Buçaco met zijn prachtige park en de kuuroorden Curia en Luso met hun deels vergane glorie uit de tijd van de Bel Epoque liggen op minder dan een uur rijden met de auto. Een greep uit mogelijke uitstapjes in de omgeving: kayakken op de Mondego, het kasteel in Montemor-o-Velho met zwemmen in Ereira, Conimbriga: mooie Romeinse opgravingen met goed bewaard gebleven mozaieken, Figueira da Foz: zwemparadijs met hoge glijbanen en strand met kermis, voetbal-, basketbal-, beachball-, volleybalvelden en het klimpark in de Serra de Boa Viagem. Coimbra heeft eveneens meerdere mogelijkheden: steegjes met winkeltjes, kathedraal, kerken, musea, hallen, het Romeinse aquaduct bij de Botanische tuin; een boottochtje op de rivier; een bezoek aan een kinderpark "Portugal dos Pequenitos": alle huizen van Portugal en de voormalige kolonieën op kleine schaal nagebouwd en eventueel een picknick in het oude stadsbos aan de rand van de stad. Het charmante dorpje Tomar, te combineren met een dagje Zêzere, een rivier waar je fijn in kunt zwemmen. Frages de Simões: een afdaling naar een kloof met een riviertje waar je als klein kind heerlijk in kunt spelen. Termas de Curia: terug in de tijd om voor minder dan een euro te genieten van de tuinen van de thermen van Curia. Je kunt er waterfietsen op de singels en een beschaduwd drankje doen op het terras.

** Other distances:
- Swimmingpool public: 2 km
- Restaurant: 1500 meter
- City: 25 km
- Tennis court: 25 km
- Water: 4 km
- Water sports: 15 km
- Vineyard: 2 km
- See: 12.5 km 
podjela

Surface area: 45 

oprema

Bungalow Oliveira is een charmante 3-kamer bungalow, geschakeld met bungalow Palmeira. De bungalow heeft een woonkamer met open keuken, koelkast, gasfornuis, magnetron, waterkoker, compleet servies en pannenset. Er zijn twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed en een enkelbed. De badkamer is apart gedecoreerd met mozaieken. Er is satelliet TV met DVD speler. Voor de bungalow is een overdekt terras met schommelbank. Vakantiehuis "Oliveira" is een van de familiehuizen in de Termas da Azenha. De Termas da Azenha is een oud kuuroord en is met 7 gebouwen bij elkaar een klein dorpje op zichzelf, mooi gelegen aan de rand van een vallei met eucalyptusheuvels in de rug. Het ligt niet ver van de kust: slechts 15 km. van heerlijk rustige zandstranden, o.a. Figueira da Foz en Costa de Lavos. Huisje "Oliveira" is een aangenaam huisje, gerenoveerd met veel oog voor de authenticiteit van het huis. Er is een ouder-slaapkamer, een kinderslaapkamer (met stapelbed en enkel bed), een woonkamer met open keuken en een badkamer met bad en schitterend mozaiek. Er hoort een terrasje bij dit huisje, met schommelbank. Er is draadloos internet. U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke wasruimte. De kosten hiervoor bedragen 5 euro per was. Kinderbadje is op aanvraag. 

koristiti

Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Horseriding, Fishing
No smoking!!! 

drugi

Gas en electriciteit is inclusief. In de maanden november tot en met april staat er een gaskachel en dat kost 25 euro per week. Meebrengen van huisdieren is in overleg. BBQ-en is verboden in de zomermaanden in verband met bosbrandgevaar. Ontbijt kan besteld worden voor 5€ per persoon. Diner voor 10€ per persoon (hoofd-en nagerecht). Kinderen tot 6 jaar betalen 6€. Op verzoek kan er vegetarisch, veganistisch of glutenvrij worden gekookt. 

ostati u kontaktu

rss feed Digg.com Folkd Google Reddit Linkarena

Oglasi

load datadata load ...