Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands | Vakantiehuis**** in Norg max. 6 Persons

Vakantiehuis**** in Norg max. 6 Persons 

ID: BN679/120069
Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands
Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands Iznajmljivanje za odmor Norg Za najam Netherlands
Kontaktirajte vlasnika

Iznajmljivanje za odmor Za najam
tjedno od 689,24US$ (610,00 EUR)
nl- Norg
Provincie Drenthe, Netherlands

dostupan po dogovoru

dobavljač/partner:
  Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
kontaktirati  
  Početnareedb,link 
 Sve ponude na nekretninama dobavljača
detalj
spavaća soba: 

  
tjedno:
terasa 
yes,terasa
Mogućnosti
bazen
yes,bazen
Plaža pristup
yes,Plaža pristup
#IznajmljivanjeZaOdmor #ZaNajam #Norg #ProvincieDrenthe #Netherlands
Kratki opis

Op een mooie locatie, aan de rand van een bosgebied met zandduinen die begroeid zijn met eiken, beuken en dennen, en toch op loopafstand van het oude, karakterestieke es-dorp Norg, ligt het recreatiehuis Villa Franka. Met 1000 m2 eigen (bos) grond is het vooral geschikt voor liefhebbers van privacy en natuur, wandelen en fietsen. In de directe omgeving ligt een uitgebreid net van wandel-en fietspaden. Drenthe heeft het meest uitgebreide fietspadennet van Europa. (Fietsverhuur is op 800 meter afstand). Ook voor gezinnen met jongere kinderen is er een ruime keuze aan activiteiten: speeltuin, overdekt zwembad, zwemplas, kindermusea, paardrijden, bibliotheek. 

položaj

Udaljenost
kupovina
 

800 

 

m²  

zračna luka
 

 

hektar  

prigradskom prometu
 

500 

 

m²  

Romantisch; In de natuur
Het rustieke dorp Norg is al vele jaren hèt recreatieve centrum van Noord-Drenthe.De dorpskern heeft leuke eetgelegenheden en een eeuwenoude kerk. Het is een door de tijden heen gegroeide woonkern, ontstaan vanuit een aantal esdorpjes met rietgedekte boerderijen. Norg ligt bovendien centraal in Noord-Nederland, en heeft vele uitvalsmogelijkheden op het terrein van natuur, cultuur en sport (water-en paardensport).
In het centrum van Norg bevinden zich twee supermarkten, een bibliotheek, een medische post en verschillende restaurantjes. Op 25 km afstand ligt Groningen met haar prachtige oude gebouwen, musea en uitgaansgelegenheden. In een kwartier bent u met de auto in de hoofdstad van Drenthe, Assen met een veel geroemd museum. In Veenhuizen vindt u het interessante Gevangenismuseum (Werelderfgoedlijst). In Norg zelf is er een mooi zwembad (binnen en buiten).

** Other distances:
- Bar: 500 meter
- Golf course: 10 km
- Swimmingpool public: 2 km
- Theme Park: 5 km
- Restaurant: 500 meter
- Playground: 4 km
- City: 10 km
- Water: 100 meter
- Water sports: 9 km
- See: 40 km
- ATM / cash dispenser: 800 meter
- Fitness: 10 km
- Bakery: 800 meter 
podjela

Surface area: 134 

oprema

De woning bestaat uit een ruime, comfortabel ingerichte huiskamer met uitzicht aan drie kanten; een half-open, goed uitgeruste keuken: combi-magnetron, koelkast met vriesvakje, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, en een gemoderniseerde badkamer met ruime douche, toilet, wasgelegenheid en wasmachine. Een trap naar boven voert naar een overloop met toegang tot ruime slaapkamers (variërend van 10-20m2): een masterbedroom met 2-persoons bed (lengte 2m.10) en eigen wasgelegenheid, en 2 slaapkamers met ieder 2 bedden, 2 stoelen en kledingkast. Er zijn bad-en bedlinnen sets aanwezig. Het huis is geschikt voor gezinnen met kleine kinderen (kinderbedje, kinderbadje, kinderstoel).
De woning is voorzien van een breedbeeld tv en radio met MP3 en Ipodfunctie. Er is Wifi-bereik in en rond het hele huis. Er is een carport beschikbaar voor 1 auto, en parkeergelegenheid voor 2 extra auto’s. Een ruime veranda langs de zijkant van het huis biedt de mogelijkheid om ook bij minder mooi weer toch buiten te kunnen zitten. In de tuin zijn er twee terrassen voorzien van tuinmeubelen. De gehele tuin is omheind, zodat honden vrij kunnen rondlopen. 

koristiti

Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Horseriding, Fishing, Golfplaying 

drugi

- Aankomst en vertrek
Op de dag van aankomst willen wij u graag persoonlijk welkom heten. U bent om 14.00 uur welkom. Liever niet eerder in verband met schoon- en gereedmaken van het recreatiehuis). Indien u later wilt arriveren, of als u tegenslag onderweg hebt, dan vernemen wij dit graag telefonisch van te voren (0 (031) 6 53802586). De sleutel van het huis zal dan in een sleutelbox (links naast de voordeur) gelegd worden (de code wordt u van te voren meegedeeld). Bij vertrek wordt u verzocht de huissleutel door de brievenbus van de voordeur terug te stoppen

- Voorwaarden
> Er mogen (uitzondering daargelaten) in principe 2 honden mee. De kosten hiervoor worden bij de boeking berekend. Binnen het terrein mogen de honden loslopen, daarbuiten moeten zij in principe aan de lijn gehouden worden. Honden mogen hun behoeften niet langs de rand van percelen doen.
> Er wordt geen ondersteuning of garantie geleverd op de werking van Wifi.
> Groepen jongeren worden in deze accommodatie niet toegelaten.
> De gasten dienen het huis op dezelfde wijze (bezemschoon) achter te laten als zij het hebben aangetroffen.
> Geen volle of halfvolle zakken achterlaten voor uw opvolger. Deze moeten dichtgebonden in de containers bij de ingang aan de grote weg gedeponeerd worden. U heeft hiervoor een chip nodig (hangt aan het sleutelrek in de gang). Ook geen zakken naast de container zetten. Bij het verloren raken van de chip wordt een boete van 10 Euro berekend.

- Borg
Voor de woning gelden enkele specifieke huisregels. Wanneer deze duidelijk niet in acht zijn genomen, dan kan de borg worden ingehouden. Bijvoorbeeld, als de woning onvoldoende schoon wordt achtergelaten, er groffe beschadigingen zijn, of als er hondenpoep in de tuin ligt. De borg wordt na ongeveer twee weken automatisch terugbetaald door de verhuurorganisatie. 

rss feed Digg.com Folkd Google Reddit Linkarena

Oglasi

load datadata load ...