Casa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta Francia | Vakantiehuis**** in Sainte Foy Tarentaise max. 4 Persons

Vakantiehuis**** in Sainte Foy Tarentaise max. 4 Persons 

ID: BN991533/1074690
#CasaDeVacaciones #EnRenta #SainteFoyTarentaise #Réunion #RhôneAlpes #Francia
Casa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta Francia
Casa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta FranciaCasa de vacaciones Sainte-Foy-Tarentaise En Renta Francia
Contacto con el propietario

 
 
  
 Todas las ofertas del proveedor raíces
Finanzas
Precio en demanda. 
disponible según el acuerdo
Habitaciones
dormitorio1
instalaciones
yes,piscina exterior Piscina exterior
yes,sauna Sauna
Descripción
Kom en geniet van de sfeer op het familie resort in het hart van Savoie. Het ligt op een perfecte plek in het hart van het resort op Sainte Foy Tarentaise , the Residence Club**** MMV Sainte-Foy Tarentaise "L'Etoile des Cimes" biedt duurdere diensten en huurappartementen in de neo Savoyardhas huizen prima aansluitend met de omgeving.  Het is gebouwd volgens ecologische regelgevingen met een natuurlijke isolatie, organische verf en nieuwe energie.
U kunt wandelen vanaf het station, en ontdek de routes door het bos, u kunt eenvoudig de  bezienswaardigheid  Ranked Monal bereiken. Het dorp bestaat uit bergchalets met een goed bewaarde authentieke uitstraling vande 18e en 19e eeuw.  Dit resort biedt diverse activiteiten zoals wandelen in het nationaalpark Vanoise en de Italiaanse grens, wildwatersport in het basin van de Isere en andere familie activiteiten zoals boomklimmen.

Terug in de natuur ;
Ecologische en Eco vriendelijke natuur en omgeving omringd de residentie club MMV l’Étoile des Cimes brengt u terug in de natuur. Het gebruik van de vernieuwde energie en eco-management ondermijnt niet de kwaliteit van de dienstverlening, met grote ruimtes,in een hedendaags ontwerp en ultra moderne faciliteiten.

De kracht van de residentie-club ;
- het verwarmd binnenzwembad
- de spa
- de kinderclub
- ski verhuur
- omgeving van de pistes
- direct skiën vanaf de voordeur van de residence.
- Squash: ruimte gereserveerd voor jongeren
posición
#Rhône-Alpes
Vakantiepark; Wintersport; In de bergen
Het resort ;

ligging : Noordelijke Alpen, Savoie
hoogte: 1550 m

Sainte Foy Tarentaise is een bergdorp met mooie traditionele architectuur. In de zomer kunt u Sainte Foy ontdekken op de vele wandelroutes of bezoek de eeuwenoude dorpen of ontdek de meren op grote hoogtes.  De ligging aan de Italiaanse grens nodigt uit tot het overschrijden van de grens zoals de "high road ice" - ijshoofdweg col du Mont Blanc rots, nek Sassière ..). Het vermelde dorp is onvermijdelijk Le Monal eenvoudig te bereiken tijdens de zomer. U kunt hier plezier beleven aan wildwatersport, raften, paragliden, mountainbiken, "canirando", klimmen, tennis, volleyball, avonturenparken of bezoek een plaatselijk festival.

** Other distances:
- Restaurant: 500 meter
guarniciones

De residentie biedt een aanbod van 62 ruimte appartementen met 2 – 4 kamers, allemaal compleet ingericht. Sommige appartementen zijn duplex.

In alle appartementen:
Woonkamer met een tweepersoonsslaapbank, flatscreen televisie met toegang tot alle aardse kanalen en DVD speler.
Open plan keuken met keramische kookplaten, afwasmachine, magnetron en grill, koelkast.
Badkamer met bad, haardroger en aparte toilet. Er is een terras of balkon.Het is een appartement met twee kamers voor vier personen, op een oppervlakte van 30m2. Er is een lounge met tweepersoonsslaapbank en een keukengedeelte. Er is een slaapkamer voor twee personen met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden.

De accommodaties zijn toegankelijk voor mindervaliden personen; douche op de begane grond, aanpassingen voor personen die minder mobiel zijn.

Er is een beperkt aantal units die toegankelijk zijn voor de rolstoelgebruikers en aanpassingen in het huis voor mindervaliden personen. Neemt u contact met ons op over de aanpassingen, of deze aansluiten bij uw fyzieke problemen. U kunt deze met voorkeur boeken, op basis van beschikbaarheid.Surface area: 28-35
otroTenga en cuenta que los grupos de jóvenes y las fiestas no están permitidos.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Anuncios

load datadata load ...