σπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανία | Vakantiehuis*** in Roses max. 2 Persons

Vakantiehuis*** in Roses max. 2 Persons 

ID: BN1177529/985555
#ΣπίτιΔιακοπών #ΠροςΕνοικίαση #Roses #Καταλωνία #Oberampurien #Ισπανία
σπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανία
σπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανία
Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη

 
 
  
 Όλες οι προσφορές του προμηθευτή ακινήτων
πρόσθετες παροχές
Ταράτσαyes,ταράτσα
εγκαταστάσεις
yes,Πισίνα Πισίνα
yes,πρόσβαση στην παραλία Πρόσβαση στην παραλία
yes,Κλιματισμός Κλιματισμός
Περιγραφή
Comfortabel studio-appartement met een capaciteit voor 2 personen waar u kunt genieten van de vele mogelijkheden die de Costa Brava biedt. Het heeft een eigen terras vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de baai van Roses. In de omgeving kunt u diverse activiteiten beoefenen, zoals fietsroutes of wandelen en op slechts 1,5 km afstand ligt het zandstrand met een van de meest kristalheldere wateren van de hele Costa de Girona en de boulevard met prachtig uitzicht.
OVERWEGEN:
ONLINE CONTROLE - Enkele dagen voor uw verblijf ontvangt u via WhatsApp een link om in te checken, bewoners te registreren, het saldo te betalen en informatie voor het overhandigen van de sleutels.
Bij het online inchecken geven zij toestemming aan ons bureau zodat zij in geval van misbruik van de accommodatie het bedrag als borg per creditcard in rekening kunnen brengen, dit wordt altijd verrekend met de factuur voor de veroorzaakte schade.
De TOERISTISCHE BELASTING is niet bij de prijs inbegrepen en wordt betaald bij de CHECKIN. Het is verplicht in Catalonië, het bedrag is 1,10 euro per persoon per dag.
HUISDIEREN - Onze accommodatie accepteert huisdieren en kost 20,00 euro per huisdier voor het gehele verblijf.
ACCOMMODATIETOEGANG: de toegang tot onze accommodatie is via een applicatie in uw mobiele telefoon. Met deze applicatie kun je de deuren openen. Het is belangrijk om voor uw aankomst aan ons bureau te bevestigen dat u deze applicatie op uw mobiele telefoon heeft.
θέση
#Oberampurien #Oberampurien
Aan het strand; Aan het water
AFSTANDEN
Stadscentrum: 1500 m
Supermarkt: 700 m
Busstation: 2000 m
Luchthaven:35 km
Apotheek:700 m
Strand: 1500 m
VVV-kantoor: 2500 m
Sportcentrum:1000 m
Waterpark:4500 m
Windtunnel attractie:11 km
Kasteel en casino van Peralada: 22 km
Cadaqués:18 km
απόσταση
Προαστιακός κυκλοφορίας2 km
Αεροδρόμιο35 km
διαίρεση
Surface area: 470
Εξαρτήματα
Comfortabel studio-appartement met capaciteit voor 2 personen waar u kunt genieten van de vele mogelijkheden die de Costa Brava biedt. Het heeft een eigen terras van waaruit u een prachtig uitzicht heeft op de baai van Roses. In de omgeving kunt u verschillende activiteiten beoefenen zoals fietsroutes of wandelen en op slechts 1,5 km afstand ligt het zandstrand met een van de meest kristalheldere wateren van de hele Costa de Girona en de boulevard met prachtig uitzicht.
1 tweepersoons slaapbank
1 badkamer
Buiten heeft u een prachtig terras zodat u de prachtige zee kunt zien.<br><br>Surface area: 40
άλλος
BELANGRIJK: Stuur ons na het maken van de reservering de volgende informatie: volledige naam, paspoort- of ID-nummer en geboortedatum van alle huurders.
HUURKOSTEN. De huurprijs is die vermeld in de bijzondere voorwaarden van de boekingsbevestiging of het contract, waar de kosten voor huur, administratie en alle extra diensten die de klant heeft gecontracteerd worden vermeld.
DE SLEUTEL ONTVANGEN. Bij overhandiging van de sleutel betaalt de klant de rest van het bedrag dat in het reserveringscontract is vermeld, uitsluitend contant, en ondertekent hij de bijbehorende vakantiehuurovereenkomst voor de gecontracteerde periode.
HUURPERIODE. De periode waarvoor de accommodatie wordt verhuurd staat vermeld in de privévoorwaarden van het contract, de sleutels zullen worden overhandigd tussen 16:00 en 20:00 uur vanaf de eerste dag van de contractperiode, in het geval dat het absoluut onmogelijk is voor de klant om binnen de bovengenoemde uren te arriveren, wordt een toeslag van € 50,00 in rekening gebracht en moet de eigenaar worden geïnformeerd over de voorziene aankomsttijd, zodat het personeel zich kan aanpassen aan de genoemde schemawijzigingen. Wij overhandigen de sleutels niet na 22u, in het geval dat de klant later arriveert, zal hij de sleutel de volgende dag in de ochtend moeten ophalen. In elk ander geval is de eigenaar vrij van enige verplichting, de huurder verliest de betaling die hij heeft gedaan bij het bevestigen van de boeking.
Het vertrek is op de vastgestelde dag vóór 10.00 uur, de eigenaar moet 24 uur van tevoren worden geïnformeerd over het exacte vertrekuur, de huurder is verantwoordelijk voor het achterlaten van de accommodatiesleutels in ons kantoor en ook voor het achterlaten van de accommodatie in dezelfde staat als gevonden.
BORG. Bij overhandiging van de sleutels zal de huurder een document ondertekenen dat het bedrijf machtigt om een vergoeding van zijn creditcard in rekening te brengen voor het bedrag dat als garantie wordt vermeld. Aan het einde van zijn verblijf stemt de klant ermee in om de accommodatie, het meubilair en de nutsvoorzieningen in dezelfde staat in te leveren als waarin ze zich bevonden, waardoor hij zelf verantwoordelijk wordt voor eventuele schade die tijdens zijn verblijf ontstaat als gevolg van zijn acties, inclusief schade veroorzaakt door eventuele huisdieren. Anders wordt het bedrag dat overeenkomt met het schoonmaken, repareren of vervangen van dergelijke schade van de waarborgsom afgetrokken.
ADMINISTRATIE KOSTEN. De contractuitgiftekosten zijn erin inbegrepen, onder de naam "administratieve kosten" en het bedrag per dag is 6,00 € / dag.
BENODIGDHEDEN. De kosten voor leveringen zijn inbegrepen in de totale prijs, behalve in speciale gevallen die persoonlijk aan de klant worden gecommuniceerd. In accommodaties waarvan de voorraad gasflessen zijn en deze leeg raken, moet de klant contact opnemen met de eigenaar en de fles binnen openingstijden bij hem brengen, zodat hij een nieuwe kan krijgen.
GEMEENSCHAPSNORMEN. De accommodaties die zich in een gemeenschap bevinden, met buren in de buurt, hebben hun eigen regels en voorschriften en/of die van de gemeenschap. Als er gemeenschappelijke voorzieningen zijn, zoals een zwembad, tennisbanen, enz., zijn deze niet het hele jaar geopend, de data waarop ze open of gesloten zijn, zijn afhankelijk van het weer, het aantal gasten, de hygiëne en andere factoren. Om deze reden is de eigenaar niet verantwoordelijk voor het feit dat dergelijke faciliteiten niet open zijn binnen een gemeenschapscomplex, voor factoren die geen verband houden met zijn beheer als tussenpersoon, op dezelfde manier waarop de klanten verantwoordelijk zijn voor hun veiligheid bij het gebruik van de genoemde faciliteiten .
BESLUIT VAN OVEREENKOMST. De eigenaar heeft het recht om het contract te beëindigen in de volgende situaties:
1. Het buitensporige aantal bewoners in een accommodatie, waarvan de eigenaar op elk moment de naam en het identiteitsbewijs van elk van hen kan vragen.
2. De overdracht of onderverhuur van het geheel of een deel van het voorwerp van deze opdracht;
3. Het wijzigen van de meubelplaats binnen de woonruimte;
4. Het verrichten van elke activiteit die in strijd is met de gemeentelijke verordeningen, de samenlevingsregelingen, de hygiënevoorschriften en de algemene openbare regels of van activiteiten die andere huurders van de accommodatie, het complex of de urbanisatie de rust ontnemen.
UITGESLOTEN AANSPRAKELIJKHEDEN. De eigenaar is niet verantwoordelijk in de volgende situaties:
1. Elke diefstal, verlies of schade die de klanten kunnen lijden tijdens hun verblijf in de gehuurde accommodatie, zelfs in gevallen waarin ze ook een kluis op hun kamer hebben gehuurd.
2. Leveringsstops van de grotere bedrijven zoals elektriciteit, gas of water;
3. De breuk van de elektromechanica of een ander type apparaat in de accommodatie zal worden gemeld aan de eigenaar en hij zal binnen 24 uur contact opnemen met de technische afdeling, maar het gebrek aan hulp van hun kant zal geen reden zijn voor compensatie van de baasje.
4. Werken die worden ontwikkeld door het gemeentehuis of andere instellingen dan het bedrijf van de eigenaar, kunnen in de buurt of in hetzelfde gebouw worden uitgevoerd en kunnen de reguliere demarche van het verblijf van de huurder beïnvloeden.
5. De WiFi-service is afkomstig van externe bedrijven die niet alle appartementen dekken die de
eigenaar beheert, dus in het geval van een gebrekkige aansluiting, zal de eigenaar het bedrag dat voor die dienst in rekening wordt gebracht, terugbetalen, voorafgaand aan de goedkeuring van de leverancier, zonder dat de klant de eigenaar kan verwijten dat de verbinding niet aanwezig is.
In het geval dat de klant een accommodatie huurt en de genoemde accommodatie niet tot zijn beschikking kan worden gesteld, neemt de eigenaar het op zich om de klant een andere accommodatie van vergelijkbare of hogere categorie aan te bieden en in het geval de klant er niet tevreden mee is, het geldbedrag dat aan de eigenaar is betaald voor zijn intermediair beheer zal worden terugbetaald.

Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Διαφημίσεις

load datadata load ...