σπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδία | Vakantiehuis* in Holten max. 4 Persons

Vakantiehuis* in Holten max. 4 Persons 

ID: BN1176318/970142
#ΣπίτιΔιακοπών #ΠροςΕνοικίαση #Holten #ΕπαρχίαOverijssel #ΡάισενΧόλτεν #Niederlande #Ολλανδία
σπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδία
σπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδίασπίτι διακοπών Holten Προς Ενοικίαση Ολλανδία
Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη

 
 
  
 Όλες οι προσφορές του προμηθευτή ακινήτων
Δωμάτια
υπνοδωμάτιο2
Περιγραφή
Chaletpark gelegen op een unieke locatie, goed bereikbaar en temidden van uitzonderlijk natuurschoon. Dit park in ontwikkeling is gebaseerd op veel ruimte rondom de chalets, mooie vijvers en een zorgvuldig parkontwerp. Alle bungalows hebben uitzicht op de vijver.

Het park ligt aan de voet van de Holterberg, onderdeel van de Sallandse Heuvelrug. In dit Nationaal Park kun je 's ochtends de herten zien rennen, met een beetje geluk kun je steenmarters en dassen observeren en 75 soorten vogels spotten. In de bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug kun je heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn ook Nordic Walking-routes. Het park in Holten is heerlijk ruim opgezet en biedt u rust, ruimte en stilte van de natuur, om helemaal tot rust te komen.

Het Wereldtijdpad rond de Holterberg biedt verschillende wandelroutes. Elk pad neemt je mee door een andere periode in de geschiedenis. Langs de route staan meer dan 2.000 borden waarop feiten van het betreffende jaar staan vermeld.

In de omgeving is er een scala aan mogelijkheden voor activiteiten en dagtochten. Wie lekker wil shoppen of uitstapjes wil maken, kan tijdens de openingsdagen de stad Rijssen (3 km) of het dorp Holten (2 km) bezoeken.
θέση
#Ράισεν-Χόλτεν #Niederlande
Vakantiepark; In de natuur
Εξαρτήματα

Een luxe vakantiewoning met hottub aan de voet van de prachtige Holterberg. Deze luxe cabin beschikt over veel eigen buitenruimte en een eigen parkeerplaats.

<strong>Geniet van de ruimte
</strong>Deze vakantiewoning is ruim ingericht. De slaapkamers zijn lekker ruim en de woonkamer is gezellig ingericht. Ook heb je een buitenruimte met veel privacy. Je slaapt lekker in het verlengde van <strong>Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug</strong>. Neem na een ontspannen dag in dit prachtige natuurgebied een duik in de hottub die bij het huisje hoort. En als je in de ochtend wakker wordt, zal je de vogels horen zingen! 

<ul><li>Bestel ook een streekontbijt als extra optie ontbijt ☕️????</li></ul>

Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: o smoking!!!
χρήση
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: o smoking!!!
άλλος
<strong>GROEPEN</strong>

Betreft de reservering een aantal personen die tezamen als groep moeten of kunnen worden aangemerkt, dan is degene die reserveert verplicht daarvan terstond en uitdrukkelijk melding te maken. Degene die reserveert, is hoofdelijk aansprakelijk voor het nakomen van alle verplichtingen, niet alleen voor hemzelf, maar voor alle aangemelde leden die deel uitmaken van zijn groep. Verblijf van groepen is op Buitenplaats Holten in beperkte mate mogelijk. Groepen dienen bij aankomst bij de receptie voor het gehuurde een waarborgsom (bedrag in onderling overleg vast te stellen) per groep te betalen.


<strong>JONGEREN</strong>
Alleenreizende jongeren worden niet in de verhuurobjecten of op het park toegelaten.

<strong>BEZOEKERS</strong>
Indien u bezoekers ontvangt, dan verzoeken wij u dit bij de receptie te melden en hiervoor betaalt u het bezoekerstarief. Wij wijzen u erop, dat u verantwoordelijk bent voor het gedrag van uw bezoekers. Bezoekers dienen uiterlijk 22.30 uur het terrein te hebben verlaten. Auto’s van bezoekers worden geparkeerd op de parkeerplaats.

<strong>KLACHTEN</strong>
Ondanks alle organisatie en zorg is het mogelijk dat u een klacht heeft. U dient zich dan direct met uw opmerking of klacht bij de receptie te melden, teneinde deze op te lossen. Indien de klacht niet tot tevredenheid wordt opgelost, heeft u tot uiterlijk 14 dagen na vertrek uit het vakantiepark de gelegenheid de klacht schriftelijk in te dienen bij het management waar de klacht alsnog grondig wordt onderzocht.

<strong>AANSPRAKELIJKHEID</strong>
Buitenplaats Holten is niet aansprakelijk voor: schade of letsel, ontstaan als gevolg van het verblijf op ons terrein; schade ondervonden door het gebruik van de op het terrein aanwezige faciliteiten; schadeclaims, voortvloeiend uit geluidsoverlast veroorzaakt door derden; mondeling of telefonisch verstrekte inlichtingen; het onklaar raken en/of buiten gebruik zijn van faciliteiten en/of voorzieningen.

<strong>ALGEMEEN VOORBEHOUD</strong>
De prijzen zijn inclusief BTW. Bij wijziging hiervan behouden wij ons het recht voor de prijzen dienovereenkomstig aan te passen. Op alle prijzen in deze brochure zijn wijzigingen voorbehouden. Fouten of vergissingen in deze brochure binden ons niet. Verder zijn de Recron Voorwaarden van toepassing.

<strong>RESERVERING
</strong>De reservering van een object kan rechtstreeks via Internet of telefonisch bij Buitenplaats Holten geschieden. U ontvangt uw reserveringsbewijs/ factuur uiterlijk 1 week na aanvraag van de reservering. Dit reserveringsbewijs is uw bewijs van boeking. In de tarieven is rekening gehouden met de aanwezige voorzieningen en het wel of niet gebruiken daarvan in de periode waarin u op onze campings verblijft.<strong>
</strong>
<strong>VOORKEUR
</strong>Heeft u voorkeur ten aanzien van ligging, meerdere bungalows naast elkaar of een bepaald nummer, dan willen wij hieraan, indien mogelijk, graag voldoen. De voorkeurskosten bedragen € 12,50 per boeking.<strong>
</strong>
<strong>BETALING
</strong>Bij reservering dient 50% van de huursom te worden betaald. Het restantbedrag dient uiterlijk één maand voor aanvang van het verblijf in ons bezit te zijn.<strong>
</strong>
<strong>ANNULERING</strong>
Door het deelnemen aan een annuleringskostenverzekering kunt u zich vrijwaren van de kosten van een eventuele annulering. Heeft u geen verzekering afgesloten en u annuleert het gehuurde object, dan worden de annuleringsregels volgens Artikel 6 van de Recron Voorwaarden toegepast die vermeld staan op <a href="http://www.buitenplaatsholten.nl" rel="nofollow" target="_blank">www.buitenplaatsholten.nl</a> of aan de receptie verkrijgbaar zijn. Een annuleringsverzekering kan tot maximaal twee weken na reservering worden afgesloten.

<strong>AANKOMST EN VERTREK</strong>
Op de dag van aankomst kan vanaf 15.00 uur het gehuurde object betrokken worden. Bij aankomst ontvangt u bij de receptie de sleutel en andere voor u van belang zijnde informatie. Op de dag van vertrek dient men uiterlijk voor 10.00 uur het gehuurde object te hebben verlaten.

<strong>EINDSCHOONMAAK</strong>
Uw bungalow wordt bij vertrek door ons schoongemaakt. U kunt volstaan met uw accommodatie bezemschoon achter te laten, de afwas te doen en de koelkast schoon te maken. De dekbedden legt u opgevouwen op de bedden en de lakens doet u in een sloop. De vuilniszak deponeert u in de container.

<strong>BEWONING</strong>
Gebruik en bewoning maximaal door het aantal personen waarvoor de accommodatie is ingericht. In de accommodatie is een volledige inventaris aanwezig.
BEDLINNENPAKKET en KINDERMEUBILAIR

Bij aankomst in uw bungalow, huisje of caravan liggen bedlinnenpakketten klaar. Wilt u tijdens uw verblijf uw bed verschonen, dan zijn er bij de receptie bedlinnenpakketten te huur à € 7,50. Dit pakket bestaat uit een hoeslaken, een onderlaken en een kussensloop (één-persoons) De huur van kindermeubilair (campingbedje + kinderstoel) bedraagt € 5,- per periode (bij reservering opgeven). Het dekbedje en bedlinnen voor het campingbedje dient u zelf mee te brengen.


<strong>AUTO
</strong>Bij elke verhuuraccommodatie of kampeerplaats mag max. 1 personenauto worden geparkeerd. De overige auto’s dienen op de parkeerplaats te worden geplaatst.<strong>
</strong>
<strong>HUISDIEREN</strong>
Op het park en in de accommodaties worden geen huisdieren toegestaan.

<strong>Recron Voorwaarden
</strong><ul><li>Op iedere boeking zijn de Recron voorwaarden van kracht, <a href="http://www.buitenplaatsholten.nl/downloads/Voorwaarden+Vakantieverblijven+2003.pdf" rel="nofollow" target="_blank">download</a> de voorwaarden.</li><li>De Recron Voorwaarden voor vaste plaatsen kunt u hier <a href="http://www.buitenplaatsholten.nl/downloads/voorwaarden-vaste-plaatsen.pdf" rel="nofollow" target="_blank">downloaden</a></li></ul>

Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Διαφημίσεις

load datadata load ...