σπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανία | Vakantiehuis*** in Roses max. 9 Persons

Vakantiehuis*** in Roses max. 9 Persons 

ID: BN1175638/893802
#ΣπίτιΔιακοπών #ΠροςΕνοικίαση #Roses #Καταλωνία #Oberampurien #Ισπανία
σπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανία
σπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανίασπίτι διακοπών Roses Προς Ενοικίαση Ισπανία
Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη

 
 
  
 Όλες οι προσφορές του προμηθευτή ακινήτων
Δωμάτια
υπνοδωμάτιο4
πρόσθετες παροχές
Ταράτσαyes,ταράτσα
εγκαταστάσεις
yes,Πισίνα Πισίνα
yes,πρόσβαση στην παραλία Πρόσβαση στην παραλία
yes,Κλιματισμός Κλιματισμός
Περιγραφή
Comfortabel huis met een capaciteit voor 9 personen waar u kunt genieten van de vele mogelijkheden die de Costa Brava te bieden heeft. Gelegen in de urbanisatie Los Grecs, een van de rustigste delen van Roses. In de omgeving kunt u verschillende activiteiten beoefenen, zoals fiets- of wandelroutes en op slechts 1 km een zandstrand met een van de meest kristalheldere wateren van de kust van Girona en ook de promenade met een prachtig uitzicht op de baai van Roses.
θέση
#Oberampurien #Oberampurien
Aan het strand; Aan het water
Roses is een in wezen mediterrane stad met een opmerkelijke toeristische en zeevaarttraditie. Het ligt in een unieke natuurlijke omgeving, in het noordelijke deel van de Costa Brava, op minder dan 30 km van de Franse grens, 65 km van Girona en 160 km van Barcelona. Het belangrijkste toeristische centrum, met woonwijken, hotels, stranden en twee havens (visserij en sport), is een aantrekkelijke plek in het noordelijke deel van de Costa Brava. De kustlijn van Roses omvat een lang zandstrand. Roses is het hele jaar door een bruisende stad. Het scala aan activiteiten en attracties is zeer aantrekkelijk voor alle soorten reizigers. Karten, een dagje naar het waterpark, minigolf spelen, een boottocht maken naar Cape Creus of een ritje maken met een toeristisch treintje - het zijn slechts enkele van de mogelijkheden die Roses biedt voor uw vrije tijd.

Stadscentrum: 400 meter
Supermarkt: 350 meter
Busstation: 300 meter
Luchthaven: 0,035 km
Apotheek:550 m
Strand: 650 meter
VVV-kantoor: 1,5 km
Sportcentrum: 2 km
Waterpark: 4 km
Aantrekkelijkheid windtunnel: 0,008 km
Kasteel en casino van Peralada: 0,022 km
Cadaques: 0,017 km

** Other distances:
- City: 400 meter
- Beach: 700 meter
απόσταση
Προαστιακός κυκλοφορίας300 m
Παραλία700 m
διαίρεση
Surface area: 396
Εξαρτήματα
Dit prachtige huis is geschikt voor 9 personen, heeft 4 slaapkamers, waarvan twee met een tweepersoonsbed, een met een tweepersoonsbed en een met een eenpersoonsbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Er zijn 3 badkamers, met douche en bad. Het huis is voorzien van airconditioning. Op de binnenplaats van het huis is er een zwembad, ligbedden, een terras. De keuken is uitgerust met koffiezetapparaat, oven, vaatwasser, magnetron, koelkast, vriezer, gasfornuis, bestek, keukengerei, serviesgoed. De woonkamer heeft een bank, tafel met stoelen, tv. Er is een wasmachine en parkeergelegenheid voor auto's.<br><br>Surface area: 396
άλλος
BELANGRIJK: Stuur ons na het maken van de reservering de volgende informatie: volledige naam, paspoort- of ID-nummer en geboortedatum voor alle huurders.
HUURKOSTEN. De huurprijs is de prijs die wordt vermeld in de bijzondere voorwaarden van de boekingsbevestiging of het contract, waar de kosten voor huur, administratie en alle extra diensten die de klant heeft gecontracteerd, worden vermeld.
ONTVANGST VAN DE SLEUTEL. Bij overhandiging van de sleutel betaalt de klant de rest van het bedrag vermeld in het reserveringscontract, uitsluitend contant, en ondertekent hij de overeenkomstige vakantiehuurovereenkomst voor de contractuele periode.
HUURPERIODE. De periode waarvoor de accommodatie wordt verhuurd, staat vermeld in de privévoorwaarden van het contract, de sleutels worden overhandigd tussen 16:00 en 20:00 uur vanaf de eerste dag van de contractuele periode, in het geval dat dit absoluut onmogelijk is voor de klant om binnen de bovengenoemde uren aan te komen, wordt er een toeslag van € 50,00 in rekening gebracht en moet de eigenaar op de hoogte worden gebracht van de verwachte aankomsttijd, zodat het personeel zich kan aanpassen aan de genoemde schemawijzigingen. We overhandigen de sleutels niet na 22.00 uur, in het geval dat de klant later arriveert, moet hij de volgende dag in de ochtend de sleutel ophalen. In elk ander geval is de eigenaar vrij van enige verplichting en verliest de huurder de betaling die hij heeft gedaan bij het bevestigen van de boeking.
Het vertrek zal op de afgesproken dag voor 10.00 uur zijn, de eigenaar dient 24 uur van tevoren op de hoogte te worden gebracht van het exacte uur van vertrek, de huurder is verantwoordelijk voor het achterlaten van de accommodatiesleutels in ons kantoor en ook voor het achterlaten van de accommodatie in dezelfde staat als gevonden.
BORG. Bij het overhandigen van de sleutels ondertekent de huurder een document dat het bedrijf machtigt om een bedrag van zijn creditcard af te schrijven voor het bedrag dat als garantie is aangegeven. Aan het einde van zijn verblijf stemt de klant ermee in om de accommodatie, het meubilair en de nutsvoorzieningen in dezelfde staat in te leveren als waarin ze werden aangetroffen, waarbij hij zichzelf verantwoordelijk stelt voor alle schade die tijdens zijn verblijf ontstaat als gevolg van zijn acties, inclusief veroorzaakte schade door eventuele huisdieren. Anders wordt het bedrag dat overeenkomt met het schoonmaken, repareren of vervangen van dergelijke schade ingehouden op de borg.
ADMINISTRATIE KOSTEN. De kosten voor de uitgifte van het contract zijn hierin inbegrepen, onder de naam "administratieve kosten" en het bedrag per dag is 6,00 € / dag.
BENODIGDHEDEN. De kosten voor leveringen zijn inbegrepen in de totaalprijs behalve in speciale gevallen die persoonlijk aan de klant worden meegedeeld. In accommodaties waarvan de voorraad gasflessen zijn en deze raken leeg, dient de klant contact op te nemen met de eigenaar en de fles binnen openingstijden naar hem toe te brengen, zodat hij een nieuwe kan krijgen.
GEMEENSCHAPSNORMEN. De accommodaties die zich in een gemeenschap bevinden, met buren in de buurt, hebben hun eigen regels en voorschriften en/of die van de gemeenschap. Als er gemeenschappelijke voorzieningen zijn, zoals een zwembad, tennisbanen, enz., zijn deze niet het hele jaar geopend. De data waarop ze open of gesloten zijn, zijn afhankelijk van het weer, het aantal gasten, de hygiëneroutine en andere factoren. Om deze reden is de eigenaar niet verantwoordelijk voor het feit dat dergelijke faciliteiten niet open zijn binnen een gemeenschapscomplex, voor factoren die geen verband houden met zijn beheer als tussenpersoon, net zoals de klanten verantwoordelijk zijn voor hun veiligheid bij het gebruik van de genoemde faciliteiten .
BESLUIT VAN CONTRACT. De eigenaar heeft het recht om het contract te beëindigen in de volgende situaties:
1. Het buitensporig aantal bewoners in een woning, waarvoor de eigenaar op elk moment de naam en het identiteitsbewijs van elk van hen kan opvragen.
2. De overdracht of onderhuur van het geheel of een deel van het voorwerp van dit contract;
3. Het wijzigen van de meubelplaats binnen de woonruimte;
4. Het uitvoeren van elke activiteit die in strijd is met het gemeentelijk reglement, het samenwoningsreglement, het hygiënische reglement en de algemene openbare regels of van activiteiten die andere huurders van de woning, het complex of de urbanisatie van hun rust beroven.
UITGESLOTEN VERPLICHTINGEN. De eigenaar kan niet verantwoordelijk worden gehouden in de volgende situaties:
1. Elke diefstal, verlies of schade die de klanten kunnen lijden tijdens hun verblijf in de gehuurde accommodatie, zelfs in het geval dat ze ook een safe in hun kamer hebben gehuurd.
2. Leveringsonderbrekingen van de grotere bedrijven zoals elektriciteit, gas of water;
3. Het breken van elektromechanica of enig ander type apparaat in de accommodatie zal worden gemeld aan de eigenaar en hij zal binnen 24 uur contact opnemen met de Technische Dienst, maar het gebrek aan hulp van hun kant zal geen reden zijn voor schadevergoeding van de eigenaar.
4. Werken die worden ontwikkeld door het stadhuis of andere instellingen dan het bedrijf van de eigenaar, kunnen in de buurt of in hetzelfde gebouw worden uitgevoerd en kunnen de reguliere demarche van het verblijf van de huurder beïnvloeden.
5. De wifi-service is afkomstig van externe bedrijven die niet alle appartementen dekken die de eigenaar beheert, dus als de verbinding niet goed is, zal de eigenaar het bedrag dat in rekening is gebracht voor de genoemde service terugbetalen, voorafgaand aan de toestemming van de leverancier, zonder de cliënt de eigenaar de schuld kan geven van het gebrek aan verbinding.
In het geval dat de klant een accommodatie huurt en deze accommodatie niet tot zijn beschikking kan worden gesteld, neemt de eigenaar het op zich om de klant een andere accommodatie van vergelijkbare of hogere categorie aan te bieden en in het geval dat de klant niet tevreden is, het bedrag die aan de eigenaar is betaald voor zijn tussentijds beheer, wordt terugbetaald.

Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.
rss feed Digg.com Folkd Reddit Linkarena

Διαφημίσεις

load datadata load ...