Alquiler de vacaciones Veere En Renta Países Bajos | * in Koudekerke max. 4 Persons

* in Koudekerke max. 4 Persons 

ID: BN1167673/790530
Alquiler de vacaciones Veere En Renta Países Bajos
Alquiler de vacaciones Veere En Renta Países Bajos Alquiler de vacaciones Veere En Renta Países Bajos Alquiler de vacaciones Veere En Renta Países Bajos Alquiler de vacaciones Veere En Renta Países Bajos Alquiler de vacaciones Veere En Renta Países Bajos Alquiler de vacaciones Veere En Renta Países Bajos Alquiler de vacaciones Veere En Renta Países Bajos Alquiler de vacaciones Veere En Renta Países Bajos Alquiler de vacaciones Veere En Renta Países Bajos
Contacto con el propietario

Alquiler de vacaciones En Renta
por semana de 927,00EUR
nl- Veere, Koudekerke
Zelanda, Países Bajos

disponible según el acuerdo

proveedor/socio:
  Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
contacto  
  página principalreedb,link 
 Todas las ofertas del proveedor raíces
detalle
dormitorio: 

  
por semana:
terraza 
yes,terraza
#AlquilerDeVacaciones #EnRenta #Veere #PaísesBajos
Breve descripción

De accommodatie ligt op een westernranch, direct gelegen aan ruiterpaden die lopen naar een uitgestrekt gebied met o.a. bos en het Zeeuwse strand. De ranch is een onderdeel van Ride by the Sea, alwaar de Western-sport wordt bedreven in al zijn disciplines. Op de ranch staat het recreatieve Western-rijden centraal. Onze Saloon in de Grote Schuur. Voor de kleine ruitertjes verzorgen we ook ponyritjes, u kunt zelf met één van onze shetland-ponies aan de hand, een rondje lopen door het Zeeuwse land. Belt u wel even van te voren met Petra om te kijken of er een pony beschikbaar is. Vanaf onze ranch loopt het ruiterroutenetwerk langs bos en strand. Met dit netwerk ontdek je veilig de mooiste plekjes van het gebied. Zo ontdekt u de mooie natuur die Walcheren u te bieden heeft. Na afloop van uw buitenrit is het zomers goed vertoeven op de veranda en in de koudere maanden bij het gezellig knapperende haardvuur in de saloon. 

posición
Vakantiepark; Aan het water
Het strand ligt op loop- en fietsafstand, de zee kun je bijna horen ruisen! Tel daar de meeste zonuren per jaar bij op en een vakantie aan het strand in Dishoek is een feest! Het centrum van Dishoek met diverse horeca, fietsverhuur en ijssalon is op enkele minuten fietsen bereikbaar. Zoutelande en Vlissingen is bereikbaar op 10 minuten per fiets of auto en biedt een divers aanbod van horeca, winkels, attracties en souvenir-zaken. 
guarniciones

<strong>Max. aantal personen: 4</strong>
<strong>Aantal slaapkamers: 2</strong>
<strong>Aantal badkamers: 1</strong>
<strong>Opp: 45m2</strong>

<strong>Beschrijving</strong>

Sfeervol appartement dichtbij strand. Bij binnenkomst is er een entree met gescheiden douche en toilet. De ruime woonkamer is sfeervol en eigentijds ingericht met een open keuken. Hier is een koelkast met vriesvak te vinden, broodrooster, magnetron, senseo apparaat en een vaatwasser. Aansluitend zijn er twee slaapkamers. Een met een tweepersoonsbed, de andere met twee 2x eenpersoonsboxspringbedden. Er is TV met Wifi. Een terras voor het appartement nodigt uit om te dag relaxed op te starten of na te genieten van een heerlijke vakantiedag.

<strong>Complex</strong>

Het appartement ligt op een westernranch, direct gelegen aan ruiterpaden die lopen naar een uitgestrekt gebied met o.a. bos en het Zeeuwse strand. De ranch is een onderdeel van Ride by the Sea, alwaar de Western-sport wordt bedreven in al zijn disciplines. Op de ranch staat het recreatieve Western-rijden centraal. Onze Saloon in de Grote Schuur. Voor de kleine ruitertjes verzorgen we ook ponyritjes, u kunt zelf met één van onze shetland-ponies aan de hand, een rondje lopen door het Zeeuwse land. Belt u wel even van te voren met Petra om te kijken of er een pony beschikbaar is. Vanaf onze ranch loopt het ruiterroutenetwerk langs bos en strand. Met dit netwerk ontdek je veilig de mooiste plekjes van het gebied. Zo ontdekt u de mooie natuur die Walcheren u te bieden heeft. Na afloop van uw buitenrit is het zomers goed vertoeven op de veranda en in de koudere maanden bij het gezellig knapperende haardvuur in de saloon.

 

<strong>Omgeving</strong>

Het strand ligt op loop- en fietsafstand, de zee kun je bijna horen ruisen! Tel daar de meeste zonuren per jaar bij op en een vakantie aan het strand in Dishoek is een feest! Het centrum van Dishoek met diverse horeca, fietsverhuur en ijssalon is op enkele minuten fietsen bereikbaar. Zoutelande en Vlissingen is bereikbaar op 10 minuten per fiets of auto en biedt een divers aanbod van horeca, winkels, attracties en souvenir-zaken.  

  <strong>
</strong>

 
utilizar

Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: o smoking!!! 

otro


- Hay llegadas diarias, excepto los domingos. Alquileres semanales se aplican durante las vacaciones.
- Tienes que pagar la factura por adelantado.
- El check-in es posible a partir de las 4 pm. El día de salida debe salir de la casa a las 9.30 am, después de lo cual entrega la llave en el lugar donde la recogió.
- Las cunas que pueden estar presentes no tienen ropa de cama. Por favor traiga esto usted mismo.
- En casi todos los casos, se proporcionan ropa de cama y toallas. En su reserva puede ver si este es el caso.
- Debe registrar visitantes durante la noche y solo después de la aprobación, estos visitantes pueden pasar la noche. Por supuesto contra el pago de la ropa de cama y el impuesto turístico.
- A veces se permiten mascotas, esto se menciona en la información de la propiedad. Por favor, infórmese sobre esta opción. Como propietario, usted es responsable de su perro. No molestar a otros huéspedes o vecinos.
- No se permiten grupos juveniles.
- Reservas de negocios bajo petición. 

bookmark this page:

rss feed Digg.com Folkd Google Reddit Linkarena

Anuncios

load datadata load ...