Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands | *** in Schaarsbergen max. 5 Persons

*** in Schaarsbergen max. 5 Persons 

ID: BN982652/407152
Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands
Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands Holiday Rentals Schaarsbergen for rent Netherlands
request more information
Holiday Rentals for rent
per week from 273.00 EUR
nl- Schaarsbergen
Provincie Gelderland, Netherlands

Available according to agreement
Supplier/Partner:
Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
contact  (  ) 
Homepagereedb,link 
 All offers of the estate supplier
Detail
Bedroom:   
per week:
from 273.00 EUR
Terrace yes,Terrace
Options
Swimming poolyes,Swimming pool
Saunayes,Sauna
Short description

Vakantiepark Arnhem is een als een parel op de Veluwe, en meer dan waard om te ontdekken! De ruime chalets liggen te midden van de bossen. De naald- en loofbossen met hun typische geur geven u vanaf het eerste begin een ontspannen gevoel. Het zwembad, met een dak dat bij mooi weer open kan, is het gezellige middelpunt van dit mooie park.

 Daar kunt u ook heerlijk relaxen in de sauna en de whirlpool. 

Alle parkfaciliteiten, waaronder de horeca en het zwembad, zijn in de weekenden en nationale schoolvakanties geopend van half maart tot eind oktober. Dan kan er volop gebruik worden gemaakt van tennisbanen, een springkussen, een midgetgolfbaan en diverse speeltuinen: waar je ook bent, er is altijd wel wat te doen. Vanzelfsprekend ontbreken ook de animatie en het entertainment tijdens de schoolvakanties niet! Voor de kinderen is dit helemaal: top.

Dit prachtige chalet is geschikt voor vijf personen. Hier kunt u volop genieten van de luxe, de ruimte, het comfort en het vakantieplezier dat centraal staat bij een vakantie op dit park.

 
Position
Vakantiepark

- Het maakt niet uit wat voor weer het is, in het zwembad van het park kan altijd gezwommen worden dankzij het schuifdak. een schuifdak! Als het om water gaat is er voor jong en oud van alles aanwezig: een verwarmd overdekt zwembad, een peuter- en kleuterbad en schuifdak, diverse spuittoestellen, een kleuterglijbaan, een snelbruiner, een Turks stoombad en een recreatieve sauna, een whirlpool, en een zonneweide. Heerlijk toch?
- Sfeer, daar draait het om in dit park. Midden in het bos ligt een sfeervol café-restaurant met terras. Lekkere frietjes en saté, drankje erbij een ijsje uit de ijscorner… wat wilt u nog meer? Er is daar ook de supermarkt.
- Op het park bruist het van activiteiten waaraan jong en oud kan deelnemen. Er zijn niet alleen allerlei sport-mogelijkheden, maar ook braderieën, show- en speelavonden, fietstochten, en puzzeltochten. Er wordt van alles georganiseerd. Tijdens de landelijke schoolvakantie is het aanbod aan activiteiten helemaal top. Er zijn ook live-shows waarbij zelf de meest verlegen kinderen helemaal los komen. Het animatie-team zorgt daar wel voor.

Tips voor trips:
Het Nationaal Park de Hoge Veluwe waar historie, natuur en kunst samenkomen. Vanaf het park kunt u dit prachtige park fietsend of wandelend ontdekken. In het park zijn:
- Bezoekerscentrum De Hoge Veluwe
- het Jachthuis St. Hubertus met de karpervijver
- het Kröller-Müller museum met wereldberoemde kunstwerken
- Museonder, voor een kijkje onder de grond

Ook bezienswaardig zijn:
- het Airborne Museum Hartenstein in Oosterbeek
- het kasteel Cannenburch in Vaassen
- het Veluwetransferium Posbank


- het Paleis Het Loo in Apeldoorn.Heel bekende pret- en themaparken:
- Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem
- de Apenheul en de Julianatoren in Apeldoorn
- het Museumpark Orientalis in Heilig Landstichting
- de Warner Brothers Movie World Bottrop-Kirchhellen (D).Heerlijk winkelen kun je in: Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en ’CentrO' (Europa’s grootste overdekte winkelcentrum) in Oberhausen (D).** Other distances:
- Bar: 5 meter
- Bike rent: 5 meter
- Swimmingpool public: 5 meter
- Restaurant: 5 meter
- Playground: 5 meter
- Tennis court: 5 meter
- Minigolf: 5 meter
Division
Surface area: 37 
Fittings

Het chalet heeft een woonoppervlakte van 37 m2 en wordt verwarmd met gaskachels. In de woonkamer is een zit- en eethoek en een kleuren-TV. De keuken is voorzien van een koelkast, een koffiezetapparaat, een 4-pits gasstel en voldoende keukeninventaris.

Er zijn twee slaapkamers, waarvan één is ingericht met een 2-persoonsbed, en de ander met één 1-persoonsbed en een stapelbed. Elk bed heeft een dekbed en een kussen. De badkamer is ingericht met een douche, wastafel en toilet. Een kinderbed, kinderstoel, box en babybadje kunt u huren.

Het chalet staat op een perceel van 100 m2, met daarop een parkeerplaats en een tegelplateau met terrasmeubilair en een parasol.

 
Use
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis 
Other
- Indien u één of meerdere huisdieren meebrengt, dient u - naast de dagvergoeding - ook een eenmalige schoonmaaktoeslag van € 10,- per verblijf te betalen. U kunt dit bij reservering als extra kosten aangeven.
- In het laagseizoen is het rustiger, waardoor het kan gebeuren dat (bepaalde) attracties/voorzieningen niet beschikbaar zijn.
- Bij reserveringen door groepen kunnen er speciale voorwaarden worden gesteld aan onder andere begeleiding en ligging van de accommodaties ten opzichte van elkaar, terwijl doel en omvang van de groep er in bepaalde gevallen toe kan leiden dat een groep niet geaccepteerd kan worden. Er kan een afwijkende waarborgsom gelden.
- Het is mogelijk dat er verschillen zitten tussen accommodaties van hetzelfde type en/of enigszins afwijken van gepubliceerde foto’s.
- Wanneer men een recente, officiële doktersverklaring (per persoon) voor bedlinnen gerelateerde allergieën kan overleggen, kan de in de verklaring genoemde persoon worden vrijgesteld van de verplichting tot het huren van bedlinnen. 

bookmark this page:

 StumbleUpon Digg.com Furl Folkd Technorati
 Yahoo Google Reddit Linkarena Yigg

Ads

load datadata load ...