Son Moda Siófok Kiralık Macaristan | **** in Siófok max. 4 Persons

**** in Siófok max. 4 Persons 

ID: BN981830/402619
Son Moda Siófok Kiralık Macaristan
Son Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık MacaristanSon Moda Siófok Kiralık Macaristan
daha fazla bilgi talep

Son Moda Kiralık
haftada itibaren 396,00EUR
hu- Siófok
Macaristan

mevcut anlaşmaya göre

satıcı/ortak:
 Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
temas 
 Ana Sayfareedb,link 
 Emlak geç Tüm teklifler
detay
yatak odası: 

  
haftada:
teras 
yes,teras
seçenekleri
Plaj erişim
yes,Plaj erişim
kısa açıklama

Az apartman Siófok egy csendes utcájában, a Balatontól 500 méterre helyezkedik el. A 3 emeletes apartmanházban 3 apartman helyezkedik el, szintenként egy, 3-5 személyre alkalmasak. Lényegében a városközpontban helyezkedik el az apartman, tehát 200 méteren belül mindent megtalál, páldául boltok, éttermek vagy bárok. A Petőfi Sétány is sétatávolságra van, lent a parton, ahol mindig talál valami érdekeset az Ön számára, mint például koncertek a Coke Clubban, vagy más szórakozást. A tulajdonosnak van egy kölcsönzője, biciklivel és egyéb járművekkel, ahogy a képeken is látható. A vendégeink részére a tulajdonos ezeket ingyenesen ajánlja. Ingyenes Wi-Fi van az apartmanban. 

pozisyon

mesafe
alışveriş
 

200 

 

m²  

Suburban trafik
 

300 

 

  

Siófok, a Dunántúl közepén található, a déli Balaton-parton. Siófokot, a leghíresebb és leglátogatottabb városát a "magyar tenger"-nek, a Balaton fővárosának is nevezik. Nem csak a forró nyári hónapokban, hanem a csendesebb tavaszi, őszi és téli hónapokban is, Siófok a tökéletes hely egy felejthetetlen nyaraláshoz. Sőt, Siófok ideális kiindulópont a csodálatos balatoni régió feltárására. Siófok és a Balaton környékén a látogatónak rengeteg sport-, szabadidős, rekreációs, tevékenységben lehet része. A lehetőségek a következők:túrázás, vitorlázás, kajak / kenu, csónakázás, tenisz, röplabda, horgászat, kerékpározás, lovaglás és borkóstoló, valamint télen a korcsolyázás és a szánkózás. A tó, az összes szépségével várja Önt. Nyáron, az úszás és a napozás mellett, az időt aktívan töltheti a vízisízéssel vagy vízibiciklizéssel. Télen meglátogathatja a közeli Tihany városát, ahol feltétlenül nézze meg a híres tihanyi apátságot, kóstolja meg a finom magyar ételeket és a Balaton környéki, egyedi borokat vagy csak sétáljon. A vendégek kimerészkedhetnek egy kerékpártúrára a tó körül, mivel egy ez a kerékpárút, körbe viszi Önt az egész tó körül. Vagy miért nem sétál a tóparton, vagy fedezze fel a szép szőlőültetvényeket vagy a kis falvakat, valahol a középkori várak és a barokk városok között. A Coke Club várja a fiatalokat számos koncerttel, éjszakai bárokkal és színes programokkal, mint a diszkó. A déli Balaton parton a víz sekély, a strand homokos. Emellett nyáron a víz gyorsan felmelegszik, így ideális hely a családok a csecsemők és a kisgyermekek számára. Akik a strandra lemenni vágynak, mindig találnak egy megfelelő helyet, a strandok jól őrzöttek és füves területűek. A város, a gyönyörű kertekről és parkokról híres. Az egyik leghíresebb a Millennium Park. Itt néhány szép műalkotást talál, mint például a zenepavilon és a Kálmán Imre réz szobra, aki Siófokon született, Ő volt az egyik leghíresebb magyar zeneszerző, aki több operettet írt, és a színdarabjai nyáron láthatók.

** Other distances:
- Bar: 200 meter
- Horseriding: 4 km
- Swimmingpool public: 4 km
- Theme Park: 3 km
- Restaurant: 200 meter
- Playground: 200 meter
- City: 200 meter
- Tennis court: 500 meter
- Water: 500 meter
- Water sports: 4 km
- Vineyard: 300 meter
- ATM / cash dispenser: 200 meter
- Fitness: 300 meter
- Bakery: 200 meter 
bölünme

Surface area: 60 

Parçaları

Az apartman a földszinten helyezkedik el. 4 személy elszállásolására alkalmas. Egy nagy nappalival rendelkezik, amiben egy franciaágy és 2 egyszemélyes ágy van. Egybenyitva a nappalival itt található a konyha, amiben egy nagy étkező asztal van. A konyhában minden fontos konyhai eszköz megtalálható, ami az Ön kénylemes nyaralását szolgálja. A fürdőszoba az apartmanon kívül helyezkedik a közlekedőben, ahol fürdőkád és toalett található. Ez az egyetlen apartman, amelyhez a kert tartozik. Van egy terasza és azon kerti bútorok. Az apartmanban ingyenes Wi-Fi található. 

kullanmak

Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Fishing
No smoking!!! 

diğer

Érkezés: Délután 2től
Távozás Reggel 10ig
Ez egy háromszintes apartmanház, 3 apartmannal. A többi vendégeink nyugalma érdekében nem fogadunk fiatal társaságokat. 

bookmark this page:

 Digg.com Folkd Google Reddit Linkarena

Reklamlar

load datadata load ...