Son Moda Łagów Kiralık Polonya | **** in Lagow max. 12 Persons

**** in Lagow max. 12 Persons 

ID: BN71723/181546
Son Moda Łagów Kiralık Polonya
Son Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık PolonyaSon Moda Łagów Kiralık Polonya
daha fazla bilgi talep

Son Moda Kiralık
haftada Soruşturma Fiyat.
pl- Łagów
Województwo Lubuskie, Polonya

mevcut anlaşmaya göre

satıcı/ortak:
 Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
temas 
 Ana Sayfareedb,link 
 Emlak geç Tüm teklifler
detay
yatak odası: 

  
haftada:
Soruşturma Fiyat.
balkon 
yes,balkon
teras 
yes,teras
seçenekleri
Yüzme Havuzu
yes,Yüzme Havuzu
Plaj erişim
yes,Plaj erişim
kısa açıklama

Op nog geen 1,5 uur rijden van Berlijn ligt dit vakantiepark aan een groot meer vlakbij het Poolse dorpje Lagow. Het park is gebouwd in 2008 - 2009 en is ruim 8 ha groot. Lagow is een eeuwenoud kuuroord en een zeer populaire toeristenplaats. Het dorp is vooral bekend dankzij het jaarlijkse Filmfestival Lagow en het Johannieter Kasteel. Lagow wordt omgeven door prachtige, kristalzuivere meren met een totale lengte van dertig km, waarvan er dus ook één (met strand) grenst aan dit vakantiepark. Niet voor niets wordt Lagow ook wel het Poolse paradijs genoemd. In deze fantastische, bosrijke omgeving zijn er volop mogelijkheden om te recreëren en te ontspannen. Het park is voorzien van een receptie met toeristische informatie, restaurant, bar, speeltuin, tafeltennis en er kan minigolf gespeeld worden. De omgeving biedt u de mogelijkheid om watersports uit te oefenen en te duiken. De accommodaties zijn nieuw en modern ingericht met een woonkamer, slaapkamer(s), keuken die voorzien is van apparatuur, badkamer met ligbad of douchecabine en toilet. Het terras is voorzien van tuinmeubels. Huisdieren worden niet toegestaan. 

pozisyon

mesafe
alışveriş
 

800 

 

m²  

havaalanı
 

140 

 

  

Suburban trafik
 

800 

 

  

In de natuur
In deze fantastische, bosrijke omgeving zijn er volop mogelijkheden om te recreëren en te ontspannen. U kunt er onder meer paardrijden, kajaktochten maken, vissen, mountainbiken en duiken (inclusief cursussen) en tevens is er een modern beautycentrum in de buurt. Daarnaast kunt u genieten van de werkelijk schitterende natuur en zijn er volop bezienswaardigheden op een steenworp afstand, zoals het Johannieter Kasteel, de ondergrondse oorlogsbunkers van de Ostwall en de oude Stad Zielona Góra. Ook in de winter is het park open en zijn er mogelijkheden om te recreëren. Op een halfuur rijden vanaf Łagów ligt het oude stadje Międzyrzecz met haar Gotische kasteel ruïnes. Echter, de belangrijkste toeristische attractie hier is de Międzyrzecz, Fortified Region, een zeer uitgebreid ondergronds (40m diep) bunkersysteem uit de WOII dat nu onderkomen biedt aan de grootste vleermuiskolonie van Europa. Op een uur tijden van Lagow ligt het nationaal park Ujście Warty, één van de belangrijkste broedplaatsen van watervogels binnen Europa. Het aantal soorten vogels dat hier te zien is maakt dit park uniek in Europa.

** Other distances:
- Golf course: 100 meter
- Swimmingpool public: 25 km
- City: 800 meter
- Water: 100 meter
- Water sports: 100 meter
- Vineyard: 3 km
- ATM / cash dispenser: 800 meter
- Bakery: 800 meter 
bölünme

Surface area: 162 

Parçaları

Uw bungalow is geschikt voor maximaal 12 personen en beslaat een oppervlakte van ongeveer 120m2. U vindt er een woonkamer met een zithoek en een TV. In totaal zijn er 6 slaapkamers. Drie slaapkamers zijn ieder voorzien van een tweepersoonsbed. Twee slaapkamers zijn ingericht ieder met een stapelbed en de laatste slaapkamer is voorzien van twee éénpersoonsbedden. De luxe open keuken is voorzien van een fornuis, een koelkast, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Er zijn twee badkamers voorzien van douche, toilet en wastafel. De bungalow is voorzien van kussens en dekens. Het terras is voorzien van tuinmeubels en een grill. 

kullanmak

Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Horseriding, Fishing, Golfplaying 

diğer

Per boeking wordt een bedrag per dag berekent voor servicekosten. Onder deze kosten vallen de: -Parkeren - Toeristenbelasting - Schoonmaak - Gas, water, licht - Afval Het park is gesloten tussen 22.00 uur en 6.00 uur. Binnen deze tijd is het nacht rust. U kunt tijdens de nachtrust niet met de auto op het terrein. EHBO post vindt u bij de receptie. Alles wat op uw accommodatie ligt, is eigendom van het park. Mocht u tijdens uw verblijf één van de elektrische apparatuur kapot maken, dient u hiervoor een vergoeding te betalen. De prijslijst ligt bij de receptie. Huisdieren zijn niet toegestaan. 

bookmark this page:

 Digg.com Folkd Google Reddit Linkarena

Reklamlar

load datadata load ...